15. Meslek Komitesi Üyelerine Ziyaretlerde Komite Faaliyetlerini Tanıtıyor

15. Meslek Komitesine mensup SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Seçgin, Komite Başkanı Davut Acunman, Başkan Yardımcısı Yıldırım Çakmak, Meclis Üyeleri Osman Şakar ve Nihat Nama ile Komite Üyeleri Sedat Demir ve Gülşan Er’in gerçekleştirdiği ziyaretlerde üyelerin komiteden beklentileri, sorun ve çözüm önerileri ve tavsiyeleri istişare ediliyor. Resmi kurum ve kuruluşlara gerçekleştirilen ziyaretlerde ise üyelerin talepleri iletiliyor.

Ziyaretleri değerlendiren Komite Mensubu SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Seçgin, “15. Meslek Komitesi olarak sektörümüzün sesi olmaya devam ediyoruz. Üyelerimizden aldığımız güven ve temsil gücü ile daima onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek için ziyaretlerimizi aksatmıyor, sürekli sahada oluyoruz.

Komite Başkanımız ve komite mensubu arkadaşlarımız sektörümüzün hem yerel hem de ulusal anlamda gelişmesi, işleyişteki sorunlarının çözülmesi, tüketicilere daha iyi hizmet vermesi ve de kendi faaliyetlerinin de verimli ilerlemesi adına sorumluluk bilinciyle çalışıyor. Üyelerimize konuk olduğumuz bu ziyaretlerde de komitemizin çalışmalarını tanıtıp onların görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz. Çalışmamızın temelini üyelerimiz oluşturuyor ve kendilerinin görüşleri bu anlamda çok kıymetli. Bizleri konuk eden tüm üye firma temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecektir.” dedi.