Başkan Alemdar: “Arifiye’ye hayırlı olsun”
Başkan Yusuf Alemdar’ın şehre müjdelediği spor yatırımları için adımlar bir bir atılıyor. Arifiye’ye kazandırılacak yüzme havuzu ve gençlik merkezi için 2 Haziran Pazartesi günü ihaleye çıkılacağı açıklandı. Başkan Alemdar, “Yarı olimpik yüzme havuzu ile içerisinde kütüphane, derslikler, eğitim odaları ve sosyal alanların yer aldığı bir gençlik merkezi inşa etmek için 2 Haziran Pazartesi günü ihaleye çıkıyoruz. Arifiyemize hayırlı olsun” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın kısa bir süre önce şehre müjdelediği spor yatırımları için adımlar tek tek atılıyor.
Başkan Alemdar tarihi verdi
Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle şehir genelinde kapsamlı bir spor yatırımı hayata geçirecek Büyükşehir Belediyesi, daha önce şehir genelinde 10 futbol, 10 voleybol ve basketbol sahasının yapımı için ihaleye çıkmıştı.
Büyükşehir Belediyesi, bu kez Arifiye’ye kazandırılacak Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu için de ihaleye çıkıyor. Başkan Yusuf Alemdar, ilçeye sözünü verdiği projenin yapımı için 2 Haziran Pazartesi günü ihaleye çıkılacağını açıkladı.
“İlçemize hayırlı olsun”
Gençlik merkezi ve yüzme havuzunun Arifiye’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Yusuf Alemdar, “Daha önce açıkladığımız gibi şehrimizde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da destekleriyle kapalı spor salonları, yüzme havuzları, gençlik merkezleri, futbol, basketbol ve voleybol sahalarını içeren kapsamlı spor yatırımlarını bir bir hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Arifiye ilçemizde gençlerimiz için yeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Yarı olimpik bir yüzme havuzu ile içerisinde kütüphane, derslikler, eğitim odaları ve sosyal alanların yer aldığı bir gençlik merkezi inşa etmek için 2 Haziran Pazartesi günü ihaleye çıkıyoruz. Arifiyemize hayırlı olsun” diye konuştu.
Standartlara uygun yarı olimpik havuz
Arifiyeli gençlerin merakla beklediği yüzme havuzu projesi, dünya standartlarına uygun yarı olimpik yüzme havuzu, seyirci tribünü, eğitimci ve idari odalarıyla sosyal alanları olmak üzere bin 260 metrekare alan içerisinde hayata geçirilecek.
Kütüphanesi, dersliğiyle yeni bir merkez
Yüzme havuzunun hemen yanına ise içerisinde kütüphane, derslikler, eğitim odaları ve sosyal alanları yer aldığı gençlik merkezi inşa edilecek. Gençlik Merkezi’yle Arifiyeli gençlerin sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştirebilecekleri yeni bir yaşam alanı oluşmuş olacak.