Başkan Dinç Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, ilçedeki muhtarlar ile bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda Başkan Şenol Dinç, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik etti. Toplantıya Erenler Kaymakamı Günhan Yazar, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve Büyük Birlik Partisi Erenler İlçe Başkanı Ali Akgül de katıldı.

TEŞEKKÜR

Toplantıda söz alan Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Şahin ve Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, gerçekleşen programdan dolayı tüm muhtarlar adına Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç’e teşekkürlerini ilettiler. Federasyon Başkanı Erdal Erdem, “Erenler Belediye Başkanımız Şenol Dinç’e yoğun çalışma programında kolaylık ve başarı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

19 EKİMİ KUTLADI

Erenler Kaymakamı Günhan Yazar ise, “Bugün burada bizleri buluşturan Erenler Belediye Başkanımız Sayın Şenol Dinç’e teşekkür ediyoruz. Erenler de 33 mahallemizde de sık sık sizlerle bir araya geliyor gerek eksikler gerek ise sorunların çözümü konusunda ilgili kurumlar ile çözüm odaklı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum” dedi.

“TÜM GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞIYORUZ”

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Siz kıymetli muhtarlarımıza öncelikle katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. 33 mahallemize de en güzel hizmeti sunabilmek için tüm gücümüz ve imkanlarımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin her noktasında ekiplerimiz bir çalışma içerisinde. Bu çalışmaları hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Sizlerin nezdinde tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten dileklerim ile tebrik ediyorum” dedi.