Başkan Şenol Dinç Başkan Bilal Soykan’ı misafir etti

Kendisi yaylalarıyla, doğal güzellikleriyle, şenlikleriyle meşhur olan Akyazı’da güzel çalışmalara imza atıyor. Sakarya’mız için birlikte çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ı misafir etti. İlçelerde gerçekleşen çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Başkan Şenol Dinç, Başkan Bilal Soykan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

TEBRİK

Başkan Şenol Dinç, “Akyazı İlçemizin kıymetli belediye başkanı Bilal Soykan’ı misafir ettik. Kendisi 6 yıla yakın süredir yaylalarıyla, doğal güzellikleriyle, şenlikleriyle meşhur olan Akyazı’da güzel çalışmalara imza atıyor. Sakarya’mız için birlikte çok çalışmaya devam edeceğiz. Tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR

Başkan Bilal Soykan ise, “Erenler Belediye Başkanımız Sayın Şenol Dinç’i ziyaret ettik. Misafirperverliği ve hoş sohbetinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık ve başarı diliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.