Büyükşehir’den uluslararası bir başarı daha: Spor ve Sürdürülebilirlik ödülü Sakarya’nın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği projeler ve yatırımlarla uluslararası alanda ödüller almaya devam ediyor.

Büyük başarı

Büyükşehir, son olarak bisiklet sporuna yaptığı yatırımlar, gerçekleştirdiği çevre odaklı spor etkinlikleri ve spor altyapısıyla Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Avrupa) tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Spor Video Ödülleri’nde (4th Edition ACES International Video Awards) “Spor ve Sürdürülebilirlik” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Türkiye’yi temsil etti

12 Ekim tarihinde İtalya’nın Macerata şehrinde düzenlenen prestijli organizasyonda Türkiye’yi Sakarya Büyükşehir Belediyesi temsil etti.

Sporun topluma sağladığı faydaları sürdürülebilirlik ilkesiyle birleştirerek hayata geçiren temsilcimiz Büyükşehir hem şehre hem de ülkeye uluslararası düzeyde bir kez daha gurur yaşattı.

Uluslararası başarılar artıyor

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak uluslararası alanda bir başarıya daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz. “Spor ve Sürdürülebilirlik” kategorisinde ödül kazanarak hem şehrimizi hem de ülkemizi bir kez daha uluslararası düzeyde temsil ettik. Kazandığımız bu ödül, Sakarya’nın spor ve çevre dostu bir vizyonla geleceğe emin adımlarla ilerlediğinin somut bir göstergesidir. Bu başarılar, spor ve sürdürülebilirlik alanındaki kararlılığımızı güçlendirirken, şehrimizi çevre dostu bir spor merkezi olarak ileriye taşımaktadır” denildi.