Işıksu, Muhtarlar Gününü Kutladı

Başkan Işıksu, görevlerinde 15 yıldan daha fazla görev yapan muhtarlara plaket takdim ederek, tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı. İstişarenin önemine vurgu yapan Işıksu, Adapazarı'nın her köşesinde birlik ve beraberlikle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Adapazarı Muhtarları Buluştu

“İstişare bereket getirir” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Işıksu, “Adapazarı’mıza duyduğumuz sevdayla kaynaklarımızı adaletli bir şekilde dağıtarak, imkanlarımızı en üst seviyede kullanmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımız, mahallelerimizin gözü kulağı, halkımızın sesi. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hediye ettiği Muhtarlar Günü’nde bir aradayız. Biz de Cumhurbaşkanımızın kıymet verdiği gibi muhtarlarımıza kıymet veriyoruz ve her zaman yanlarındayız, hep birlikte şehrimizi güzelleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Başkan Işıksu ayrıca muhtarlarla yapılan iş birliğinin Adapazarı’nın daha da kalkınması için kilit bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Erdal Erdem'den Teşekkür Mesajı

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ise, Başkan Işıksu’ya teşekkür ederek, muhtarların önemini bir kez daha hatırlattı. Erdem, “Muhtarlar, mahallelerinde halkın en yakın muhatabıdır. Bizler, bu önemli görevi halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için yapıyoruz. Başkanımız Mutlu Işıksu'nun bizlerle olan yakın teması ve destekleri, Adapazarı’na kattığı değer için kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Birlikte daha güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Adapazarı İçin Daha Güzel Yarınlar

Toplantı sonunda, Başkan Işıksu, “Biz, biriz, birlikteyiz. Muhtarlarımızla istişaremizi hiç bırakmadan, Adapazarı’mızı sokak sokak daha da güzelleştirmeye ve geleceğin Adapazarı’nı inşa etmeye devam edeceğiz. Tüm muhtarlarımızın gününü bir kez daha kutluyorum.” diyerek şehrin geleceği için birlikte çalışmanın önemini vurguladı. Hatıra fotoğrafı ile program son buldu.