Altyapısı yenilenen Arifiye Zübeyde Hanım Caddesi’nde üstyapı çalışmaları başladı

Güncel 27.09.2024 - 16:41, Güncelleme: 27.09.2024 - 16:41 151 kez okundu.
 

Altyapısı yenilenen Arifiye Zübeyde Hanım Caddesi’nde üstyapı çalışmaları başladı

Şehrin dört bir yanında ulaşım ağlarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan Arifiye Zübeyde Hanım Caddesi’nde üstyapı yenilemelerine başladı.

Bin 250 metrelik güzergâhta ekipler kaldırım imalatları sonrası sıcak asfalt çalışmalarına hızla başlayacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında ulaşım ağlarını yeniliyor ve yaptığı dokunuşlarla tüm ilçelere ve şehir merkezine estetik kazandırıyor. Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan Arifiye Zübeyde Hanım Caddesi’nde üstyapı yenilemelerine başladı. Güzergâh üzerinde SASKİ marifetiyle yapılan yeni içme suyu altyapısı, 15 sokak bağlantısıyla birleştirilerek bölge halkına su dağıtımı daha verimli hale getirildi. Başkan Karakullukçu’dan teşekkür Çalışmaların başladığı Zübeyde Hanım Caddesi için sosyal medya hesabından paylaşım yapan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “Bugüne kadar olduğu gibi her konuda bizden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar'a Arifiyeli hemşerilerimiz adına çok çok teşekkür ediyorum” sözleriyle teşekkür etti. Arifiye’ye çok yakışacak Konu ile ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehir genelinde sürdürdüğümüz yol yenileme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimiz SASKİ marifetiyle içme suyu altyapısı yenilenen Arifiye Zübeyde Hanım Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına başladı. Kaldırım imalatlarını gerçekleştiren ekiplerimiz daha sonra bin 250 metrelik güzergahı 3 bin ton sıcak asfalt kullanarak yeni yüzüne kavuşturacak. Yenilenen altyapısı, kaldırımları ve yol çizgileriyle Zübeyde Hanım Caddesi, Arifiye ilçemize çok yakışacak” ifadelerini kullandı.
Şehrin dört bir yanında ulaşım ağlarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan Arifiye Zübeyde Hanım Caddesi’nde üstyapı yenilemelerine başladı.

Bin 250 metrelik güzergâhta ekipler kaldırım imalatları sonrası sıcak asfalt çalışmalarına hızla başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında ulaşım ağlarını yeniliyor ve yaptığı dokunuşlarla tüm ilçelere ve şehir merkezine estetik kazandırıyor. Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan Arifiye Zübeyde Hanım Caddesi’nde üstyapı yenilemelerine başladı.

Güzergâh üzerinde SASKİ marifetiyle yapılan yeni içme suyu altyapısı, 15 sokak bağlantısıyla birleştirilerek bölge halkına su dağıtımı daha verimli hale getirildi.

Başkan Karakullukçu’dan teşekkür

Çalışmaların başladığı Zübeyde Hanım Caddesi için sosyal medya hesabından paylaşım yapan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “Bugüne kadar olduğu gibi her konuda bizden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar'a Arifiyeli hemşerilerimiz adına çok çok teşekkür ediyorum” sözleriyle teşekkür etti.

Arifiye’ye çok yakışacak

Konu ile ilgili Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehir genelinde sürdürdüğümüz yol yenileme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimiz SASKİ marifetiyle içme suyu altyapısı yenilenen Arifiye Zübeyde Hanım Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına başladı. Kaldırım imalatlarını gerçekleştiren ekiplerimiz daha sonra bin 250 metrelik güzergahı 3 bin ton sıcak asfalt kullanarak yeni yüzüne kavuşturacak. Yenilenen altyapısı, kaldırımları ve yol çizgileriyle Zübeyde Hanım Caddesi, Arifiye ilçemize çok yakışacak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.