Balcı’ya tebrik ziyareti

Güncel 08.08.2024 - 14:06, Güncelleme: 08.08.2024 - 14:06 1286+ kez okundu.
 

Balcı’ya tebrik ziyareti

Sakarya Kadın Voleybol Takımı yöneticileri TESK Başkanvekili görevine getirilen Halil İbrahim Balcı’yı Ankara’daki makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanvekilliği görevine getirilmesi nedeniyle Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’ya tebrik ziyaretleri aralıksız sürüyor.  Sakarya Amatör Futbolcular Derneği ve Sakarya Kadın Voleybol Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, yöneticiler Kenan Oran, Ahmet Ersekmen ve Kürşat Yalçın birlikte Balcı’yı ziyaret ederek yeni görevi için ‘hayırlı olsun’ dediler. Balcı, Bektaş ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek, takıma yeni sezon için başarılar diledi.  
Sakarya Kadın Voleybol Takımı yöneticileri TESK Başkanvekili görevine getirilen Halil İbrahim Balcı’yı Ankara’daki makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanvekilliği görevine getirilmesi nedeniyle Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’ya tebrik ziyaretleri aralıksız sürüyor. 

Sakarya Amatör Futbolcular Derneği ve Sakarya Kadın Voleybol Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, yöneticiler Kenan Oran, Ahmet Ersekmen ve Kürşat Yalçın birlikte Balcı’yı ziyaret ederek yeni görevi için ‘hayırlı olsun’ dediler. Balcı, Bektaş ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek, takıma yeni sezon için başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.