Başkan Yusuf Alemdar, iftarını gençlerle birlikte açtı: “Her zaman yanınızdayız”

Güncel 20.03.2025 - 13:41, Güncelleme: 20.03.2025 - 13:41 515 kez okundu.
 

Başkan Yusuf Alemdar, iftarını gençlerle birlikte açtı: “Her zaman yanınızdayız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, orucunu Sakarya Üniversitesi’nde kurulan iftar çadırında 81 ilden ve dünyanın dört bir yanından üniversite öğrencisiyle aynı sofrada açtı.

İftar programında kültürel, sanatsal ve sosyal alanda şehirdeki ihtiyaçlara yönelik adımlar atacaklarını ifade eden Alemdar, “Sizin geliştireceğiniz projeler, Sakarya’nın geleceğine de önemli katkılar sunacak. Her zaman yanındayız, desteğimiz hep sizinle olacak Her zaman yanınızdayız” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Üniversitesi’nde öğrenciler için kurulan iftar çadırına konuk oldu. Her renkten öğrenciyle buluştu Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın da katıldığı programda, Başkan Alemdar iftar masalarını gezerek öğrencilerle selamlaştı. Türkiye’nin dört bir yanından, 81 şehirden ve dünya genelindeki farklı renklerden öğrenciyle orucunu birlikte açan Başkan Alemdar, öğrencilerin sorularını tek tek cevapladı. “Projeleriniz Sakarya’nın geleceğine katkı sunacak” Üniversitelerin geleceğin vizyonunu şekillendiren önemli kurumlar olduğunu vurgulayan Alemdar, “Burada geliştireceğiniz projelerle yarınlara ışık tutacaksınız. Özellikle iletişim ve halkla ilişkiler gibi bölümlerde okuyan öğrencilerimizin şehirle iç içe olması gerekiyor. Biliyorsunuz bizler ‘Bu Şehir Hepimizin’ adı altında bir proje başlattık. Buna sonuna kadar sahip çıkmanız gerekiyor. Sizin geliştireceğiniz projeler, Sakarya’nın geleceğine de önemli katkılar sunacak. Her zaman yanındayız, desteğimiz hep sizinle olacak” dedi. “Farklı kültürler zenginliktir” Alemdar sosyal, kültürel ve sanatsal alanda yapılacak çalışmalarla şehrin geleceğine katkı sunacaklarını ifade ederek, “Özellikle sosyal ve kültürel alanda yapacağınız faaliyetler, şehrimizdeki ihtiyaçları giderirken aynı zamanda farklı kültürel renklerin hayat bulmasına da vesile olacaktır. Üniversitelerimize dünyanın dört bir yanından öğrenciler geliyor. Yapacağınız katkılar, şehrimizi uluslararası arenada da öne çıkaracaktır. Hepimiz biliyoruz ki birçok aile çocuklarını bir üniversiteye göndermeden önce şehri de değerlendirir. Tüm bunların farkındayız, şehrimizi sahiplenerek çok daha pozitif bir gerçeklikle geleceğe taşıyabiliriz” şeklinde konuştu. Başkan Alemdar, iftar yemeği sonrası öğrencilerle çay sohbeti yaptı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, orucunu Sakarya Üniversitesi’nde kurulan iftar çadırında 81 ilden ve dünyanın dört bir yanından üniversite öğrencisiyle aynı sofrada açtı.

İftar programında kültürel, sanatsal ve sosyal alanda şehirdeki ihtiyaçlara yönelik adımlar atacaklarını ifade eden Alemdar, “Sizin geliştireceğiniz projeler, Sakarya’nın geleceğine de önemli katkılar sunacak. Her zaman yanındayız, desteğimiz hep sizinle olacak Her zaman yanınızdayız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Üniversitesi’nde öğrenciler için kurulan iftar çadırına konuk oldu.

Her renkten öğrenciyle buluştu

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın da katıldığı programda, Başkan Alemdar iftar masalarını gezerek öğrencilerle selamlaştı.

Türkiye’nin dört bir yanından, 81 şehirden ve dünya genelindeki farklı renklerden öğrenciyle orucunu birlikte açan Başkan Alemdar, öğrencilerin sorularını tek tek cevapladı.

“Projeleriniz Sakarya’nın geleceğine katkı sunacak”

Üniversitelerin geleceğin vizyonunu şekillendiren önemli kurumlar olduğunu vurgulayan Alemdar, “Burada geliştireceğiniz projelerle yarınlara ışık tutacaksınız. Özellikle iletişim ve halkla ilişkiler gibi bölümlerde okuyan öğrencilerimizin şehirle iç içe olması gerekiyor. Biliyorsunuz bizler ‘Bu Şehir Hepimizin’ adı altında bir proje başlattık. Buna sonuna kadar sahip çıkmanız gerekiyor. Sizin geliştireceğiniz projeler, Sakarya’nın geleceğine de önemli katkılar sunacak. Her zaman yanındayız, desteğimiz hep sizinle olacak” dedi.

“Farklı kültürler zenginliktir”

Alemdar sosyal, kültürel ve sanatsal alanda yapılacak çalışmalarla şehrin geleceğine katkı sunacaklarını ifade ederek, “Özellikle sosyal ve kültürel alanda yapacağınız faaliyetler, şehrimizdeki ihtiyaçları giderirken aynı zamanda farklı kültürel renklerin hayat bulmasına da vesile olacaktır. Üniversitelerimize dünyanın dört bir yanından öğrenciler geliyor. Yapacağınız katkılar, şehrimizi uluslararası arenada da öne çıkaracaktır. Hepimiz biliyoruz ki birçok aile çocuklarını bir üniversiteye göndermeden önce şehri de değerlendirir. Tüm bunların farkındayız, şehrimizi sahiplenerek çok daha pozitif bir gerçeklikle geleceğe taşıyabiliriz” şeklinde konuştu.

Başkan Alemdar, iftar yemeği sonrası öğrencilerle çay sohbeti yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember