SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GAZİLER GÜNÜ İLAN

Büyükşehir’le 4 mahallenin daha içme suyu güvence altına alındı

Güncel 13.06.2024 - 15:38, Güncelleme: 13.06.2024 - 15:39 1559+ kez okundu.
 

Büyükşehir’le 4 mahallenin daha içme suyu güvence altına alındı

Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Otoyolu’nun Hendek mevkiinde yatay sondaj ile eski kollektör hattını yeniledi.

Trafik akışının etkilenmemesi için yerin altında başlatılan yenileme çalışmaları bir gün içerisinde tamamlandı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), hat yenileme çalışmaları ile şehrin içme suyunun israf olmasının önüne geçiyor. Uzun yıllar boyunca Hendek’te 4 mahalleye hizmet eden ve eski olması nedeniyle kayıp ile kaçaklara neden olan kollektör hattı bu kapsamda yenilendi.  Yenileme çalışması bir günde tamamlandı Anadolu Otoyolu’nun Hendek Çiftlik Mahallesi kısmında başlatılan çalışmalar bir gün içerisinde tamamlandı. Trafik akışının etkilenmemesi için yenileme çalışması yatay sondaj usulü ile gerçekleştirildi. Yeni kollektör hattı ile Çiftlik, Akova, Servetiye ve Uzuncaorman Mahallelerinin içme suyu güvence altına alındı.
Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Otoyolu’nun Hendek mevkiinde yatay sondaj ile eski kollektör hattını yeniledi.

Trafik akışının etkilenmemesi için yerin altında başlatılan yenileme çalışmaları bir gün içerisinde tamamlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), hat yenileme çalışmaları ile şehrin içme suyunun israf olmasının önüne geçiyor. Uzun yıllar boyunca Hendek’te 4 mahalleye hizmet eden ve eski olması nedeniyle kayıp ile kaçaklara neden olan kollektör hattı bu kapsamda yenilendi. 

Yenileme çalışması bir günde tamamlandı
Anadolu Otoyolu’nun Hendek Çiftlik Mahallesi kısmında başlatılan çalışmalar bir gün içerisinde tamamlandı. Trafik akışının etkilenmemesi için yenileme çalışması yatay sondaj usulü ile gerçekleştirildi. Yeni kollektör hattı ile Çiftlik, Akova, Servetiye ve Uzuncaorman Mahallelerinin içme suyu güvence altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.