Erenler ‘imiz İçin Çözüm Üretiyoruz

Güncel 08.08.2024 - 13:26, Güncelleme: 08.08.2024 - 13:26 1290+ kez okundu.
 

Erenler ‘imiz İçin Çözüm Üretiyoruz

Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında AK Parti Grup Başkanı Erdal Köse ve AK Partili Meclis Üyeleri, ilçedeki doğalgaz, asfalt ve Çarşamba Pazarı bölgesindeki sorunlara yönelik çözümler ürettiklerini belirterek gerekli çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

AK Parti Grup Başkanı Erdal Köse, gündem dışı söz alarak önemli konulara değindi. Toplantının ikinci maddesi olan ilçede bulunan Erenler Yaşam Merkezi binasının tahsisi ile ilgili konuşan Köse, Yaşam Merkezi hakkında Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nden alınan bilgileri aktardı. Köse, Yaşam Merkezi’nin kullanımının Gençlik Spor İl Müdürlüğü kapsamında devam etmesi halinde müdürlüğün yapacağı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Ayrıca, Değirmendere Mahallemizin doğalgaz sorununun önemine dikkat çeken Köse, AK Parti döneminde Değirmendere hariç 32 mahallemizin doğalgaza kavuşturulması için yoğun çaba sarf edildiğini belirtti.   ASFALT VE DOĞALGAZ Gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Şaban Süleyman ise, bir önceki mecliste gündeme getirilen Değirmendere Mahallesi’nin doğalgaza kavuşması için yapılan çalışmaların yanı sıra bazı mahallelerdeki kısmi eksik kalan doğalgaz hatlarının tamamlanması ve Yazılı, Ekinli ve Tepe mahallerindeki doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan yolların asfalt çalışmalarının tamamlanması konularını tekrar gündeme getirerek hatırlattı. PAZARYERİ KOMİSYONU ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR AK Parti Meclis Üyesi ve Pazaryeri Komisyon Başkanı Bekdemir Beşli, komisyon olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek meclisi bilgilendirdi. Beşli, komisyonun amacının ilçemizde bulunan Çarşamba Kumaş Pazarı’nın yarattığı trafik, pazaryerinin konumunda oturan vatandaşların rahatsızlıkları, araç park sorunları ve çevre kirliliği gibi bir takım sorunların çözüme kavuşturulması olduğuna dikkat çekerek çalışmalarını bu kapsamda sürdürdüklerini ifade etti. "SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİNİ TESPİT ETTİK" Bekdemir Beşli, komisyonun öne çıkardığı bazı çözüm önerilerinden bahsetti ve amacın, Erenler için katma değer yaratan Çarşamba Pazarı’nın kurulduğu konumdaki vatandaşların da rahat ettirilebilmesi adına çözümlerin hayata geçirilmesini sağlamak olduğunu vurguladı. Pazar yerinin konum değişikliği ile ilgili komisyonda önerilenleri dile getiren Beşli, herhangi bir konum değişikliğinin komisyonun yetki dahilin de olmadığını, bunun karar mekanizmasının ilgili yetkililer olduğunu belirtti.
Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında AK Parti Grup Başkanı Erdal Köse ve AK Partili Meclis Üyeleri, ilçedeki doğalgaz, asfalt ve Çarşamba Pazarı bölgesindeki sorunlara yönelik çözümler ürettiklerini belirterek gerekli çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

AK Parti Grup Başkanı Erdal Köse, gündem dışı söz alarak önemli konulara değindi. Toplantının ikinci maddesi olan ilçede bulunan Erenler Yaşam Merkezi binasının tahsisi ile ilgili konuşan Köse, Yaşam Merkezi hakkında Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nden alınan bilgileri aktardı. Köse, Yaşam Merkezi’nin kullanımının Gençlik Spor İl Müdürlüğü kapsamında devam etmesi halinde müdürlüğün yapacağı çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Ayrıca, Değirmendere Mahallemizin doğalgaz sorununun önemine dikkat çeken Köse, AK Parti döneminde Değirmendere hariç 32 mahallemizin doğalgaza kavuşturulması için yoğun çaba sarf edildiğini belirtti.  

ASFALT VE DOĞALGAZ

Gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Şaban Süleyman ise, bir önceki mecliste gündeme getirilen Değirmendere Mahallesi’nin doğalgaza kavuşması için yapılan çalışmaların yanı sıra bazı mahallelerdeki kısmi eksik kalan doğalgaz hatlarının tamamlanması ve Yazılı, Ekinli ve Tepe mahallerindeki doğalgaz çalışmalarından dolayı bozulan yolların asfalt çalışmalarının tamamlanması konularını tekrar gündeme getirerek hatırlattı.

PAZARYERİ KOMİSYONU ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Meclis Üyesi ve Pazaryeri Komisyon Başkanı Bekdemir Beşli, komisyon olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek meclisi bilgilendirdi. Beşli, komisyonun amacının ilçemizde bulunan Çarşamba Kumaş Pazarı’nın yarattığı trafik, pazaryerinin konumunda oturan vatandaşların rahatsızlıkları, araç park sorunları ve çevre kirliliği gibi bir takım sorunların çözüme kavuşturulması olduğuna dikkat çekerek çalışmalarını bu kapsamda sürdürdüklerini ifade etti.

"SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİNİ TESPİT ETTİK"

Bekdemir Beşli, komisyonun öne çıkardığı bazı çözüm önerilerinden bahsetti ve amacın, Erenler için katma değer yaratan Çarşamba Pazarı’nın kurulduğu konumdaki vatandaşların da rahat ettirilebilmesi adına çözümlerin hayata geçirilmesini sağlamak olduğunu vurguladı. Pazar yerinin konum değişikliği ile ilgili komisyonda önerilenleri dile getiren Beşli, herhangi bir konum değişikliğinin komisyonun yetki dahilin de olmadığını, bunun karar mekanizmasının ilgili yetkililer olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.