Çam İl Başkanı Oldu

Güncel 20.11.2023 - 17:41, Güncelleme: 20.11.2023 - 17:41 1093+ kez okundu.
 

Çam İl Başkanı Oldu

Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, Ülke genelinde 52 ilde faaliyet gösteren Birlik Beraberlik Federasyonunun Sakarya İl Başkanlığına atandı.

Çeşitli yardım faaliyetinde bulunan Federasyonun Sakarya ayağı olarak hayırseverler gönüllülerin desteği ile tüm ilçelerde teşkilatlanmaya başladı. Başkan Çam açıklamalarda bulundu, Bugüne kadar Engelli ve İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Sakaryada 3000 gönüllünün desteği ile hizmet verdik. Bundan sonraki süreçte ise Birlik Beraberlik Federasyonunun güçlü çatısı altında Sakarya’mıza daha güzel hizmet sunmak için kolları sıvadık.  Bu kıymetli güven ve itimadı şahsıma layık gören başta BİRLİK BERABERLİK FEDERASYONU Genel Başkanımız sayın MEHMET DİŞ beye ile emeği geçen devlet erkanımıza ve bugünlere gelmemize vesile olan SAKARYA halkımıza Dernek gönüllülerimize teşekkür ediyorum.  Aldığımız sorumluluğun bilincinde, Türkiye yüzyılı hedefinin Sivil Toplum ayağında daha nice hizmetlerde muvaffakiyeti Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Görev süremiz içerisinde şehit yakını ve gazilerimiz, engelli, yaşlı, dul ve yetimlerimize yakın ilgi gösteren bir anlayışla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret göstererek şehrin gelişim dinamiklerine uygun projeler üretmeye çalıştık.  Bu Kadim Şehirde, varını paylaşmanın, hayırseverliğin, yardımlaşmanın, hasılı komşusu açken tok yatmamanın ne kadar önemli olduğuna şahit oldum. Bundan sonraki süreçte de Sakarya İl ve İlçelerimizde aynı görev bilinci ile hareket edeceğiz inşallah.  Sakarya’da Engelli Bireylerimizin eğitim görebileceği spor aktiviteleri yapabileceği hobi atölyeleri poliklinik fizik tedavi merkezi sanat merkezi mesleki kurs ve atölyelerinin olduğu bir merkez olsun istiyoruz ifadelerini kullandı.
Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, Ülke genelinde 52 ilde faaliyet gösteren Birlik Beraberlik Federasyonunun Sakarya İl Başkanlığına atandı.

Çeşitli yardım faaliyetinde bulunan Federasyonun Sakarya ayağı olarak hayırseverler gönüllülerin desteği ile tüm ilçelerde teşkilatlanmaya başladı.

Başkan Çam açıklamalarda bulundu, Bugüne kadar Engelli ve İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Sakaryada 3000 gönüllünün desteği ile hizmet verdik.
Bundan sonraki süreçte ise Birlik Beraberlik Federasyonunun güçlü çatısı altında Sakarya’mıza daha güzel hizmet sunmak için kolları sıvadık. 

Bu kıymetli güven ve itimadı şahsıma layık gören başta BİRLİK BERABERLİK FEDERASYONU Genel Başkanımız sayın MEHMET DİŞ beye ile emeği geçen devlet erkanımıza ve bugünlere gelmemize vesile olan SAKARYA halkımıza Dernek gönüllülerimize teşekkür ediyorum. 
Aldığımız sorumluluğun bilincinde, Türkiye yüzyılı hedefinin Sivil Toplum ayağında daha nice hizmetlerde muvaffakiyeti Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
Görev süremiz içerisinde şehit yakını ve gazilerimiz, engelli, yaşlı, dul ve yetimlerimize yakın ilgi gösteren bir anlayışla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret göstererek şehrin gelişim dinamiklerine uygun projeler üretmeye çalıştık. 

Bu Kadim Şehirde, varını paylaşmanın, hayırseverliğin, yardımlaşmanın, hasılı komşusu açken tok yatmamanın ne kadar önemli olduğuna şahit oldum.
Bundan sonraki süreçte de Sakarya İl ve İlçelerimizde aynı görev bilinci ile hareket edeceğiz inşallah.
 Sakarya’da Engelli Bireylerimizin eğitim görebileceği spor aktiviteleri yapabileceği hobi atölyeleri poliklinik fizik tedavi merkezi sanat merkezi mesleki kurs ve atölyelerinin olduğu bir merkez olsun istiyoruz ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.