Girişimci Kadınların el emeği göz nuru görücüye çıktı

Güncel 20.11.2023 - 17:43, Güncelleme: 20.11.2023 - 17:43 1007+ kez okundu.
 

Girişimci Kadınların el emeği göz nuru görücüye çıktı

Serdivan Sun Otel salonunda kurulan festival alanında girişimci kadınlar yaptıkları ürünleri görücüye çıkardılar.

Sakarya Feyfest platformu tarafından düzenlenen alışveriş etkinliği, kadınların bin bir emek ve gayretle hazırladıkları el emeği göz nuru eserler festivale gelen vatandaşlarla buluşturuldu. 52 girişimcinin katıldığı ve kadınların ürettikleri takı, örgü, çanta giyim ve ev eşyaları, gibi birçok ürünler sergilendi. Festival 3 gün sürdü Feyfest platform Başkanı Feyza Kaya, biz burada hepimiz festival alanında kendi ürünlerimizin satışını sağlıyoruz.  Sakarya'da bir ikinci ilk kez otel konseptini getirdik, daha doğrusu Sakarya'yı ilk defa otel konseptini biz Feyfest olarak getirdik. Bu festivali Sakarya halkıda çok beğendi, gördüğünüz gibi vatandaşlar bol bol alışveriş yapıyorlar.  Bizim için önemli olan girişimci kadınlar olarak bizleri desteklemeleri zaten. Gelip desteklediler, bol bol alışveriş yapsınlar, bu konuda çok mutluyuz. Girişimci kadınlarımız da burada el emeklerini de satıyorlar, kendi yapmış oldukları ürünlerini de  tam tanıtımını yapmış oluyorlar. Hem kendilerini tanıtma fırsatı buluyorlar festival alanımızda  hem de ürünlerini satarak ev ekonomisine katkıda bulunmuş oluyorlar dedi. Girişimci kadın Zeynep Çağlayan, kendi ürettiğim mumları bu tarz festivallerde satışa sunuyorum, aynı zamanda internet üzerinden satış yapıyorum, daha çok ürünleri evimde üretiyorum, organik mum üretimi ve beton aksesuarlar yapıyorum  tamamen doğal mumlarım, doğal ve doğal koku esanslarıyla ürettiğim mumlar bu ürünlerim hem çok güzel dekoratif, aynı zamanda aroma terapi mumları yaptığım ürünler dedi.  
Serdivan Sun Otel salonunda kurulan festival alanında girişimci kadınlar yaptıkları ürünleri görücüye çıkardılar.

Sakarya Feyfest platformu tarafından düzenlenen alışveriş etkinliği, kadınların bin bir emek ve gayretle hazırladıkları el emeği göz nuru eserler festivale gelen vatandaşlarla buluşturuldu.
52 girişimcinin katıldığı ve kadınların ürettikleri takı, örgü, çanta giyim ve ev eşyaları, gibi birçok ürünler sergilendi.

Festival 3 gün sürdü Feyfest platform Başkanı Feyza Kaya, biz burada hepimiz festival alanında kendi ürünlerimizin satışını sağlıyoruz. 
Sakarya'da bir ikinci ilk kez otel konseptini getirdik, daha doğrusu Sakarya'yı ilk defa otel konseptini biz Feyfest olarak getirdik.

Bu festivali Sakarya halkıda çok beğendi, gördüğünüz gibi vatandaşlar bol bol alışveriş yapıyorlar. 
Bizim için önemli olan girişimci kadınlar olarak bizleri desteklemeleri zaten. Gelip desteklediler, bol bol alışveriş yapsınlar, bu konuda çok mutluyuz.
Girişimci kadınlarımız da burada el emeklerini de satıyorlar, kendi yapmış oldukları ürünlerini de  tam tanıtımını yapmış oluyorlar. Hem kendilerini tanıtma fırsatı buluyorlar festival alanımızda  hem de ürünlerini satarak ev ekonomisine katkıda bulunmuş oluyorlar dedi.
Girişimci kadın Zeynep Çağlayan, kendi ürettiğim mumları bu tarz festivallerde satışa sunuyorum, aynı zamanda internet üzerinden satış yapıyorum, daha çok ürünleri evimde üretiyorum, organik mum üretimi ve beton aksesuarlar yapıyorum  tamamen doğal mumlarım, doğal ve doğal koku esanslarıyla ürettiğim mumlar bu ürünlerim hem çok güzel dekoratif, aynı zamanda aroma terapi mumları yaptığım ürünler dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.