Meteoroloji'den Sakarya için yağmur ve fırtına uyarısı!

Güncel 24.11.2023 - 17:14, Güncelleme: 25.11.2023 - 18:52 1030+ kez okundu.
 

Meteoroloji'den Sakarya için yağmur ve fırtına uyarısı!

Geçtiğimiz hafta Türkiye'de etkisini gösteren sağanak ve fırtına bu hafta sonu geri dönüyor.

Birçok şehir için 'bomba siklon' uyarısı yapılırken Sakarya için de fırtına ve şiddetli yağış uyarısı geldi. Uyarılar ardı sıra gelirken ' bomba siklon' uyarısı da yapıldı. 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günü Sakarya'da da kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Cumartesi günü Sakarya'da hava en düşük 12, en yüksek 20 derece olarak tahmin ediliyor. 26 Kasım Pazar günü ise sıcaklık 10 dereceye kadar düşecek. Düşük hava sıcaklığının yanında şehirde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. SAKARYA VALİLİĞİ VATANDAŞLARI UYARDI Sakarya Valiliği hafta sonu için vatandaşları uyardı. Sakarya Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimizde rüzgarın; yarın sabah saatlerinden itibaren fırtına ve Pazar günü tam fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Olumsuz hava koşullarında yaşanabilecek durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir!"
Geçtiğimiz hafta Türkiye'de etkisini gösteren sağanak ve fırtına bu hafta sonu geri dönüyor.

Birçok şehir için 'bomba siklon' uyarısı yapılırken Sakarya için de fırtına ve şiddetli yağış uyarısı geldi.
Uyarılar ardı sıra gelirken ' bomba siklon' uyarısı da yapıldı. 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günü Sakarya'da da kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Cumartesi günü Sakarya'da hava en düşük 12, en yüksek 20 derece olarak tahmin ediliyor. 26 Kasım Pazar günü ise sıcaklık 10 dereceye kadar düşecek. Düşük hava sıcaklığının yanında şehirde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

SAKARYA VALİLİĞİ VATANDAŞLARI UYARDI

Sakarya Valiliği hafta sonu için vatandaşları uyardı. Sakarya Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimizde rüzgarın; yarın sabah saatlerinden itibaren fırtına ve Pazar günü tam fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Olumsuz hava koşullarında yaşanabilecek durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.