Montundan düşürdüğü silah patladı bacağından yaralandı!

Güncel 25.11.2023 - 18:48, Güncelleme: 26.11.2023 - 01:22 948+ kez okundu.
 

Montundan düşürdüğü silah patladı bacağından yaralandı!

Arifiye’de 25 yaşındaki genç, montundan düşürdüğü silahın ateş alması sonucu bacağından yaralandı.

Olay, Arifiye ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 25 yaşındaki C.G. isimli bir genç silahla yaralandı. Yaralı şahıs önce Sadıka Sabancı Devlet Hastanesine buradan da Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralı genç, ilk ifadesinde montundan yere düşürdüğü silahın yerde ateş alması sonucu bacağından yaralandığını söyledi. Konuyla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak olayda şüpheli bir durum olmadığını tespit etti. Bacağından yaralanan gencin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
Arifiye’de 25 yaşındaki genç, montundan düşürdüğü silahın ateş alması sonucu bacağından yaralandı.

Olay, Arifiye ilçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, 25 yaşındaki C.G. isimli bir genç silahla yaralandı. Yaralı şahıs önce Sadıka Sabancı Devlet Hastanesine buradan da Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralı genç, ilk ifadesinde montundan yere düşürdüğü silahın yerde ateş alması sonucu bacağından yaralandığını söyledi.

Konuyla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak olayda şüpheli bir durum olmadığını tespit etti.

Bacağından yaralanan gencin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.