Beklenen gün geldi! AK Parti'de temayül yoklaması yapılacak

Siyaset 26.11.2023 - 01:20, Güncelleme: 26.11.2023 - 17:14 949+ kez okundu.
 

Beklenen gün geldi! AK Parti'de temayül yoklaması yapılacak

AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı başvurularının tamamlanmasının ardından Sakarya'daki 93 aday adayı için temayül yoklaması bugün yapılacak.

Sakarya'da 93 Resmi Başvuru Yapıldı 31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK Parti) belediye başkan aday adaylığı başvuru süreci 22 Kasım Çarşamba günü saat 19.00'da sona erdi. Belediye meclis üyeliği aday adaylığı sürecinin devam ettiği AK Parti'de Sakarya'daki 16 ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi için toplam 93 kişi resmi başvuruda bulundu. 2 Bin Kişi Oy Kullanacak Adayların belirlenmesinde önemli bir kriter olan temayül yoklaması ise 26 Kasım Pazar günü tüm Türkiye'de aynı anda gerçekleşecek. Sakarya'da yaklaşık 2 bin teşkilat mensubu Serdivan Spor Salonunda elektronik ortamda oy kullanacak.
AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı başvurularının tamamlanmasının ardından Sakarya'daki 93 aday adayı için temayül yoklaması bugün yapılacak.

Sakarya'da 93 Resmi Başvuru Yapıldı
31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK Parti) belediye başkan aday adaylığı başvuru süreci 22 Kasım Çarşamba günü saat 19.00'da sona erdi.
Belediye meclis üyeliği aday adaylığı sürecinin devam ettiği AK Parti'de Sakarya'daki 16 ilçe belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi için toplam 93 kişi resmi başvuruda bulundu.

2 Bin Kişi Oy Kullanacak
Adayların belirlenmesinde önemli bir kriter olan temayül yoklaması ise 26 Kasım Pazar günü tüm Türkiye'de aynı anda gerçekleşecek.
Sakarya'da yaklaşık 2 bin teşkilat mensubu Serdivan Spor Salonunda elektronik ortamda oy kullanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.