“Yarınların mimarı çocuklarımızın gelişimi için hassasiyetle çalışıyoruz”

Güncel 12.06.2024 - 17:23, Güncelleme: 12.06.2024 - 17:23 1610+ kez okundu.
 

“Yarınların mimarı çocuklarımızın gelişimi için hassasiyetle çalışıyoruz”

Alemdar SGM’de öğrencilerin mutluluğunu paylaştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SGM’de düzenlenen Geleneksel Satranç ve Akıl Oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilere bisikletlerini hediye etti. Alemdar, “Bu güzel organizasyona katılan tüm evlatlarımızı tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın mimarı çocuklarımız için çalışmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen Satranç ve Akıl Oyunları Turnuvası'nda başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim etti. SGM’de gerçekleşen programda miniklerle buluşan Alemdar, merkezin önemine işaret ederek, “Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın mimarı çocuklarımız için çalışmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Alemdar’dan tüm öğrencilere tebrik Turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik eden Alemdar, “Çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmeleri, onların kişisel gelişimleri ve kendilerine olan güvenlerinin artması adına bu tür organizasyonlar oldukça büyük önem arz ediyor. Bu noktada özellikle ailelerimizin ve eğitimcilerimizin, çocukların meraklarını teşvik ederek, onları denemeye yönlendirmeleri potansiyellerini ortaya çıkarmalarında anahtar rol oynayacaktır. Ben bu vesile turnuvaya katılan tüm evlatlarımızı tebrik ediyorum. Başarılı olan öğrencilerimizi kutluyor, şimdiden iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı. Turnuvada 91 öğrenci yarıştı Akıl oyunlarında Q-bitz kategorisinde Edip Okumuş, Küre kategorisinde Emir Abdullah Yıldız, Mangala kategorisinde Ali Mert Erdoğan, satranç yarışmasında ise 8 yaş altı kategorisinde Hasan Yağız Sevindik ve 8 yaş üstü kategorisinde Yusuf Keskin hediyelerin sahibi oldu. Oldukça heyecanlı geçen turnuvaya satranç kategorisinde 34 öğrenci, akıl oyunlarında ise 57 öğrenci olmak üzere toplamda 91 öğrenci katıldı.
Alemdar SGM’de öğrencilerin mutluluğunu paylaştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, SGM’de düzenlenen Geleneksel Satranç ve Akıl Oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilere bisikletlerini hediye etti. Alemdar, “Bu güzel organizasyona katılan tüm evlatlarımızı tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın mimarı çocuklarımız için çalışmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen Satranç ve Akıl Oyunları Turnuvası'nda başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim etti.

SGM’de gerçekleşen programda miniklerle buluşan Alemdar, merkezin önemine işaret ederek, “Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın mimarı çocuklarımız için çalışmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Alemdar’dan tüm öğrencilere tebrik

Turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik eden Alemdar, “Çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmeleri, onların kişisel gelişimleri ve kendilerine olan güvenlerinin artması adına bu tür organizasyonlar oldukça büyük önem arz ediyor. Bu noktada özellikle ailelerimizin ve eğitimcilerimizin, çocukların meraklarını teşvik ederek, onları denemeye yönlendirmeleri potansiyellerini ortaya çıkarmalarında anahtar rol oynayacaktır. Ben bu vesile turnuvaya katılan tüm evlatlarımızı tebrik ediyorum. Başarılı olan öğrencilerimizi kutluyor, şimdiden iyi tatiller diliyorum” ifadelerini kullandı.

Turnuvada 91 öğrenci yarıştı

Akıl oyunlarında Q-bitz kategorisinde Edip Okumuş, Küre kategorisinde Emir Abdullah Yıldız, Mangala kategorisinde Ali Mert Erdoğan, satranç yarışmasında ise 8 yaş altı kategorisinde Hasan Yağız Sevindik ve 8 yaş üstü kategorisinde Yusuf Keskin hediyelerin sahibi oldu. Oldukça heyecanlı geçen turnuvaya satranç kategorisinde 34 öğrenci, akıl oyunlarında ise 57 öğrenci olmak üzere toplamda 91 öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.