Akyazı 15 Temmuz’da meydanlardaydı

Güncel 16.07.2024 - 14:30, Güncelleme: 16.07.2024 - 14:39 1335+ kez okundu.
 

Akyazı 15 Temmuz’da meydanlardaydı

15 Temmuz hain darbe girişimi ve millet destanının 8’nci yıldönümünde Akyazı vatandaşlar yine meydanlardaydı. Çarşı içinde düzenlenen Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde Akyazı çarşı içinde Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği gerçekleştirildi. Akyazı Kaymakamlığı ve Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Belediye Başkanı Bilal Soykan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Aşık, siyasi parti temsilcileri, STK ve oda başkanları, muhtarlar ve Akyazılı vatandaşlar katıldı. Türk Milletinin destansı mücadelesinin kutlandığı ve şehitlerin dualarla anıldığı etkinliğe katılan yüzlerce Akyazılı yine demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Kuran-i Kerim tilaveti ile devam etti. Sonrasında kürsüye çıkarak bir konuşma gerçekleştiren Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı’nın 15 Temmuz gecesi olduğu gibi yine meydanlarda, yine demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığını ifade etti. Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki ise, 15 Temmuz 2016’da Türk Milleti’nin büyük bir kahramanlık öyküsü yazdığını ifade etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri konuşmaların ardından sinevizyon gösterimi,  mehter takımı gösterisi, şiir dinletisi ve Tarık Genç tasavvuf müziği konseri ile devam etti. Program saat 00:13’te selaların okunmasının ardından son buldu.  
15 Temmuz hain darbe girişimi ve millet destanının 8’nci yıldönümünde Akyazı vatandaşlar yine meydanlardaydı. Çarşı içinde düzenlenen Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde Akyazı çarşı içinde Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği gerçekleştirildi. Akyazı Kaymakamlığı ve Akyazı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Belediye Başkanı Bilal Soykan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Aşık, siyasi parti temsilcileri, STK ve oda başkanları, muhtarlar ve Akyazılı vatandaşlar katıldı.

6.jpg görüntüleniyor

Türk Milletinin destansı mücadelesinin kutlandığı ve şehitlerin dualarla anıldığı etkinliğe katılan yüzlerce Akyazılı yine demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Kuran-i Kerim tilaveti ile devam etti. Sonrasında kürsüye çıkarak bir konuşma gerçekleştiren Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı’nın 15 Temmuz gecesi olduğu gibi yine meydanlarda, yine demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığını ifade etti.

13.jpg görüntüleniyor

Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki ise, 15 Temmuz 2016’da Türk Milleti’nin büyük bir kahramanlık öyküsü yazdığını ifade etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri konuşmaların ardından sinevizyon gösterimi,  mehter takımı gösterisi, şiir dinletisi ve Tarık Genç tasavvuf müziği konseri ile devam etti. Program saat 00:13’te selaların okunmasının ardından son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.