Başkan Şenol Dinç Ziyaretlere Devam Ediyor

Güncel 05.08.2024 - 16:22, Güncelleme: 05.08.2024 - 16:22 1189+ kez okundu.
 

Başkan Şenol Dinç Ziyaretlere Devam Ediyor

Küpçüler Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “İnşallah daha güzel, daha yaşanılabilir Erenler’i hep birlikte inşa edeceğiz.

 Desteklerinden dolayı kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Küpçüler Mahallesinde vatandaşlar ile sohbet etti. Başkan Şenol Dinç, vatandaşlar ile bir arada olmaya devam edeceklerini ifade ederek, ilçede yapılacak çalışmaları vatandaşlar ile birlikte sürdüreceklerini vurguladı. “HEP BİRLİKTE” Sahada ekiplerin çalışmalarını inceleyerek vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Şenol Dinç, “Gerçekleştireceğimiz çalışmaları vatandaşlarımız ile birlikte kararlaştıracak ve gerçekleştireceğiz. İnşallah daha güzel, daha yaşanılabilir Erenler’i hep birlikte inşa edeceğiz. Desteklerinden dolayı kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Küpçüler Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “İnşallah daha güzel, daha yaşanılabilir Erenler’i hep birlikte inşa edeceğiz.

 Desteklerinden dolayı kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Küpçüler Mahallesinde vatandaşlar ile sohbet etti. Başkan Şenol Dinç, vatandaşlar ile bir arada olmaya devam edeceklerini ifade ederek, ilçede yapılacak çalışmaları vatandaşlar ile birlikte sürdüreceklerini vurguladı.

“HEP BİRLİKTE”

Sahada ekiplerin çalışmalarını inceleyerek vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Şenol Dinç, “Gerçekleştireceğimiz çalışmaları vatandaşlarımız ile birlikte kararlaştıracak ve gerçekleştireceğiz. İnşallah daha güzel, daha yaşanılabilir Erenler’i hep birlikte inşa edeceğiz. Desteklerinden dolayı kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.