Arifiye’nin 5 mahallesi için yenileme çalışmaları başladı

Güncel 14.08.2024 - 17:06, Güncelleme: 14.08.2024 - 17:06 1781+ kez okundu.
 

Arifiye’nin 5 mahallesi için yenileme çalışmaları başladı

16 ilçede planlı sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Arifiye’nin 5 mahallesini birbirine ve ilçe merkezine bağlayan 8 kilometrelik güzergahta yenileme çalışmalarına başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri Arifiye’de 5 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolunda çalışmalara başladı. 10 bin ton sıcak asfalt kullanılacak Büyükşehir Belediyesi 16 ilçede planlı sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Arifiye’de çalışmaya başlayan YOLBAK ekipleri Kışlaçay, Çınardibi, Semerciler, Karaçomaklar ve Mollaköy mahallelerini birbirine ve ilçe merkezine bağlayan 8 kilometrelik grup yolunu yeniliyor. 10 bin ton sıcak asfalt kullanılarak yeni yüzüne kavuşturulacak güzergah, yenileme çalışmasıyla bölge halkına daha konforlu ve güvenli sürüş imkanı sunacak.  
16 ilçede planlı sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Arifiye’nin 5 mahallesini birbirine ve ilçe merkezine bağlayan 8 kilometrelik güzergahta yenileme çalışmalarına başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri Arifiye’de 5 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolunda çalışmalara başladı.

10 bin ton sıcak asfalt kullanılacak

Büyükşehir Belediyesi 16 ilçede planlı sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Arifiye’de çalışmaya başlayan YOLBAK ekipleri Kışlaçay, Çınardibi, Semerciler, Karaçomaklar ve Mollaköy mahallelerini birbirine ve ilçe merkezine bağlayan 8 kilometrelik grup yolunu yeniliyor. 10 bin ton sıcak asfalt kullanılarak yeni yüzüne kavuşturulacak güzergah, yenileme çalışmasıyla bölge halkına daha konforlu ve güvenli sürüş imkanı sunacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.