SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GAZİLER GÜNÜ İLAN

Pamukova’da iki mahalle daha güçlü altyapı ile buluştu

Güncel 22.08.2024 - 14:51, Güncelleme: 22.08.2024 - 14:51 1248 kez okundu.
 

Pamukova’da iki mahalle daha güçlü altyapı ile buluştu

SASKİ, Pamukova’nın Cumhuriyet ve Elperek Mahallesi'nde su kesintisi ve basınç sorunlarını çözmek amacıyla önemli bir altyapı çalışmasını hayata geçirdi.

Mahallelerin yüksek kotlarında aşırı su kullanımı sebebiyle oluşan basınç problemleri, bir üst kotta yer alan içme suyu deposundan yeni hat çekilerek sonlandırıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Pamukova’da, kot farkı ve kullanım yoğunluğu nedeniyle oluşan içme suyu sorunlarına çözüm oldu. Özellikle yaz aylarında artan su tüketimi sebebiyle basınç düşüklüğü ve su kesintileri yaşanan bölgede bulunan içme suyu depolarına yeni hat çekildi. Çözüm odaklı çalışmalar aralıksız şekilde devam ediyor Proje kapsamında, mevcut içme suyu deposunun nüfusa yetersiz kalması nedeniyle abonelerin farklı depolara yönlendirilmesi yapıldı. Yeni çekilen hat sayesinde, Cumhuriyet ve Elperek Mahallelerinde bulunan abonelere kesintisiz içme suyu sağlandı. Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, Sakarya’nın tüm noktalarında çözüm odaklı çalışmaların aralıksız şekilde sürdürüldüğü ifade edildi.      
SASKİ, Pamukova’nın Cumhuriyet ve Elperek Mahallesi'nde su kesintisi ve basınç sorunlarını çözmek amacıyla önemli bir altyapı çalışmasını hayata geçirdi.

Mahallelerin yüksek kotlarında aşırı su kullanımı sebebiyle oluşan basınç problemleri, bir üst kotta yer alan içme suyu deposundan yeni hat çekilerek sonlandırıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Pamukova’da, kot farkı ve kullanım yoğunluğu nedeniyle oluşan içme suyu sorunlarına çözüm oldu. Özellikle yaz aylarında artan su tüketimi sebebiyle basınç düşüklüğü ve su kesintileri yaşanan bölgede bulunan içme suyu depolarına yeni hat çekildi.

Çözüm odaklı çalışmalar aralıksız şekilde devam ediyor

Proje kapsamında, mevcut içme suyu deposunun nüfusa yetersiz kalması nedeniyle abonelerin farklı depolara yönlendirilmesi yapıldı. Yeni çekilen hat sayesinde, Cumhuriyet ve Elperek Mahallelerinde bulunan abonelere kesintisiz içme suyu sağlandı. Kurum tarafından yapılan açıklamada ise, Sakarya’nın tüm noktalarında çözüm odaklı çalışmaların aralıksız şekilde sürdürüldüğü ifade edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.