Yasağa rağmen denize giren aynı aileden 4 kişi ölümün kıyısından alındı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2024 - 13:47, Güncelleme: 28.08.2024 - 19:16 952 kez okundu.
 

Yasağa rağmen denize giren aynı aileden 4 kişi ölümün kıyısından alındı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yasak olmasına rağmen denize giren aynı aileden 4 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.

Karasu sahilinde denizde başlayan dalga ve rip akıntısı, sebebiyle denize giren aynı aileden 3 kadın ve bir çocuk, akıntıya kapıldı. Cankurtaranların dikkati neticesinde bölgeye jetski gönderildi. Hızlı bir şekilde 4 kişiye müdahalede bulunan cankurtaranlar, bir aileyi ölümün kıyısından aldı. Ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı. Öte yandan, dalga ve akıntı sebebiyle Karasu Kaymakamlığı kararıyla da saat 15.00 itibariyle Karasu’da denize girişler bir gün süreyle yasaklanmıştı.
Sakarya’nın Karasu ilçesinde yasak olmasına rağmen denize giren aynı aileden 4 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.

Karasu sahilinde denizde başlayan dalga ve rip akıntısı, sebebiyle denize giren aynı aileden 3 kadın ve bir çocuk, akıntıya kapıldı. Cankurtaranların dikkati neticesinde bölgeye jetski gönderildi. Hızlı bir şekilde 4 kişiye müdahalede bulunan cankurtaranlar, bir aileyi ölümün kıyısından aldı. Ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan, dalga ve akıntı sebebiyle Karasu Kaymakamlığı kararıyla da saat 15.00 itibariyle Karasu’da denize girişler bir gün süreyle yasaklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.