Türk Kızılay Adapazarı ve EagleSakarya Kan Bağışı Etkinliği

Güncel 09.09.2024 - 12:05, Güncelleme: 09.09.2024 - 12:06 1288 kez okundu.
 

Türk Kızılay Adapazarı ve EagleSakarya Kan Bağışı Etkinliği

Beşiktaş tribün grubu EagleSakarya demokrasi meydanındaki kan alım noktasında Kızılay Adapazarı ile kan faaliyeti düzenledi.

Beşiktaş Taraftar grubu EagleSakarya yapmış olduğu basın açıklamasında; “EagleSakarya grubu olarak onursal başkanımız Süleyman Seba’nın izinde olmanın verdiği gurur ile ve onun bize miras bıraktığı “iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz” anlayışını benimseyerek “sorumluluk kanımızda var” sloganıyla yola çıktık! Kan gibi sürekli ihtiyaç duyulan hayati bir konuya dikkat çekmek istedik. Kısa sürede tüm sosyal medya sayfalarımızdan grubumuzu ve çevremizi kan bağışı etkinliğimize davet ederek güzel bir sosyal sorumluluk etkinliğine imzamızı attık. EagleSakarya yönetimi olarak bu ve bu gibi sosyal sorumluluk projelerinde sadece Beşiktaş taraftarımızı değil, Beşiktaş’ımızın bağdaştırıcı gücünü kullanarak tüm taraftar gruplarını bu gibi etkinliklere teşvik etmeyi umut ediyoruz. Bize katılıp yanımızda olan tüm grup üyelerimize ve çevremize teşekkürü bir borç biliriz” dedi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte kan veren bağışçılara Kızılay Adapazarı Şubesi tarafından teşekkür belgesi taktim edildi. Bir ünite kanın 3 can kurtardığı ve kanın sürekli bir ihtiyaç olması dolayısıyla her zaman sivil toplum kuruluşlarımızın, gönüllülerimizin ve bu vesileyle taraftar gruplarımızı devamlı kan bağısına davet ediyoruz vurgusu yapıldı.
Beşiktaş tribün grubu EagleSakarya demokrasi meydanındaki kan alım noktasında Kızılay Adapazarı ile kan faaliyeti düzenledi.

Beşiktaş Taraftar grubu Eagle Sakarya yapmış olduğu basın açıklamasında;

“Eagle Sakarya grubu olarak onursal başkanımız Süleyman Seba’nın izinde olmanın verdiği gurur ile ve onun bize miras bıraktığı “iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz” anlayışını benimseyerek “sorumluluk kanımızda var” sloganıyla yola çıktık!

Kan gibi sürekli ihtiyaç duyulan hayati bir konuya dikkat çekmek istedik. Kısa sürede tüm sosyal medya sayfalarımızdan grubumuzu ve çevremizi kan bağışı etkinliğimize davet ederek güzel bir sosyal sorumluluk etkinliğine imzamızı attık.

Eagle Sakarya yönetimi olarak bu ve bu gibi sosyal sorumluluk projelerinde sadece Beşiktaş taraftarımızı değil, Beşiktaş’ımızın bağdaştırıcı gücünü kullanarak tüm taraftar gruplarını bu gibi etkinliklere teşvik etmeyi umut ediyoruz. Bize katılıp yanımızda olan tüm grup üyelerimize ve çevremize teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte kan veren bağışçılara Kızılay Adapazarı Şubesi tarafından teşekkür belgesi taktim edildi. Bir ünite kanın 3 can kurtardığı ve kanın sürekli bir ihtiyaç olması dolayısıyla her zaman sivil toplum kuruluşlarımızın, gönüllülerimizin ve bu vesileyle taraftar gruplarımızı devamlı kan bağısına davet ediyoruz vurgusu yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.