Açılışını Başkan Şenol Dinç gerçekleştirdi

Güncel 17.09.2024 - 11:12, Güncelleme: 17.09.2024 - 11:12 951 kez okundu.
 

Açılışını Başkan Şenol Dinç gerçekleştirdi

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, ilçe genelinde davetlere katılmaya devam ediyor. Misafirlerin katılımıyla gerçekleşen Diyetisyen Seda İnel’in ofis açılışına katılan Başkan Şenol Dinç, İnel’i tebrik ederek çalışmalarında kolaylık diledi. HAYIRLI OLSUN Başkan Şenol Dinç, “Genç kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Bu vesileyle genç yaşında kendi iş yerini açan kardeşimiz Seda İnel’i tebrik ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz. Kendisine nazik daveti içinde ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.
Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, ilçe genelinde davetlere katılmaya devam ediyor. Misafirlerin katılımıyla gerçekleşen Diyetisyen Seda İnel’in ofis açılışına katılan Başkan Şenol Dinç, İnel’i tebrik ederek çalışmalarında kolaylık diledi.

HAYIRLI OLSUN

Başkan Şenol Dinç, “Genç kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Bu vesileyle genç yaşında kendi iş yerini açan kardeşimiz Seda İnel’i tebrik ediyor, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz. Kendisine nazik daveti içinde ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.