Engelliler Başkanı Aslı Çam güven tazeledi

Güncel 23.09.2024 - 12:32, Güncelleme: 23.09.2024 - 12:32 274 kez okundu.
 

Engelliler Başkanı Aslı Çam güven tazeledi

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, 12. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçildi.

Dernek binasında düzenlenen kurulda, tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa tekrardan Aslı Çam seçildi. Genel Kurulda konuşan Çam, bugün burada Sakaryanın en güçlü Sivil toplum kuruluşlarının başında gelen köklü ve kültürel bir geçmişi ile Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma derneğinin genel kurulunu gerçekleştirdik. Çok şükür bugün tekrardan güven tazeleyerek 12. Olağan genel kurul sonunda başkanlığa seçildik. 2021’den beri engellilere ve ailelerine imkanlar dahilinde hizmet sunmak, engellilik konusunda farkındalığı arttırabilmek için projeler ürettiklerini söyledi. Çam, kendisine gösterilen teveccüh nedeniyle genel kurul üyelerine teşekkür etti. Dernek bünyesinde bütünlüğün pek çok STK’ya örnek bir nitelikte olduğunu ve bu bütünlüğün her zaman süreceğini söyledi. Genel Kurula, Birlik Beraberlik Federasyonu İl Başkan yardımcısı Ayhan Çakmak, Birlik Beraberlik Federasyonu İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu, Sakarya Kızılay Engelsiz İl Başkanı Yasın Avcı ve il Başkan yardımcısı Selim Özen, Serdivan MHP İlçe teşkilatı (KACEP) Başkanı Hülya Yıldırım, Tabakhane Muhtarı Erol Şahin, Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Atakan Erbilir, Engelli ve aileleri katıldılar.
Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, 12. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa seçildi.

Dernek binasında düzenlenen kurulda, tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa tekrardan Aslı Çam seçildi.
Genel Kurulda konuşan Çam, bugün burada Sakaryanın en güçlü Sivil toplum kuruluşlarının başında gelen köklü ve kültürel bir geçmişi ile Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma derneğinin genel kurulunu gerçekleştirdik.
Çok şükür bugün tekrardan güven tazeleyerek 12. Olağan genel kurul sonunda başkanlığa seçildik. 2021’den beri engellilere ve ailelerine imkanlar dahilinde hizmet sunmak, engellilik konusunda farkındalığı arttırabilmek için projeler ürettiklerini söyledi.
Çam, kendisine gösterilen teveccüh nedeniyle genel kurul üyelerine teşekkür etti. Dernek bünyesinde bütünlüğün pek çok STK’ya örnek bir nitelikte olduğunu ve bu bütünlüğün her zaman süreceğini söyledi.
Genel Kurula, Birlik Beraberlik Federasyonu İl Başkan yardımcısı Ayhan Çakmak, Birlik Beraberlik Federasyonu İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu, Sakarya Kızılay Engelsiz İl Başkanı Yasın Avcı ve il Başkan yardımcısı Selim Özen, Serdivan MHP İlçe teşkilatı (KACEP) Başkanı Hülya Yıldırım, Tabakhane Muhtarı Erol Şahin, Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Atakan Erbilir, Engelli ve aileleri katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.