Başkan Şenol Dinç’ten Doğalgaz Açıklaması

Güncel 24.09.2024 - 16:13, Güncelleme: 24.09.2024 - 16:13 172 kez okundu.
 

Başkan Şenol Dinç’ten Doğalgaz Açıklaması

AGDAŞ ile devam eden doğalgaz çalışmaları kapsamında açıklama yapan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Amacımız, gayemiz her mahallemizin her sokağına doğalgazın gelmesi. Bu konuda biz Erenler Belediyesi olarak hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadık ve asla da kaçmayacağız” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, AGDAŞ Genel Müdürü Mesut Yaşar Uzun ve karayolları müdürlüğü yetkilileri ile bir araya geldi. Erenler İlçesinde devam eden ve başlanması planlanan doğalgaz çalışmalarının konuşulduğu ziyaret ile ilgili bilgi veren Başkan Şenol Dinç, çözüm odaklı olarak çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. ‘DEVAM EDİYORUZ’ Başkan Şenol Dinç, “Erenler’imizin her mahallesinde hizmetlerimize devam ediyoruz ve edeceğiz. Bu kapsamda doğalgazın geldiği fakat lokal olarak ulaşmadığı ve henüz hiç gelmeyen mahallelerimiz içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. ‘ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’ Başkan Şenol Dinç, “Amacımız, gayemiz her mahallemizin her sokağına doğalgazın gelmesi. Bilindiği gibi doğalgaz çalışmaları aşamasında birden çok kurum bu çalışmaların içerisinde bulunuyor. Bu konuda biz Erenler Belediyesi olarak hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadık ve asla da kaçmayacağız” dedi. TEŞEKKÜR Başkan Şenol Dinç, “Biz bu konuda elimizden gelenin daha fazlasını üstlenecek ve vatandaşlarımıza doğalgaz hizmetinin sunulmasına aracı olacağız. Bu vesileyle sabır ve anlayışlarından dolayı kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
AGDAŞ ile devam eden doğalgaz çalışmaları kapsamında açıklama yapan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Amacımız, gayemiz her mahallemizin her sokağına doğalgazın gelmesi. Bu konuda biz Erenler Belediyesi olarak hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadık ve asla da kaçmayacağız” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, AGDAŞ Genel Müdürü Mesut Yaşar Uzun ve karayolları müdürlüğü yetkilileri ile bir araya geldi. Erenler İlçesinde devam eden ve başlanması planlanan doğalgaz çalışmalarının konuşulduğu ziyaret ile ilgili bilgi veren Başkan Şenol Dinç, çözüm odaklı olarak çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

‘DEVAM EDİYORUZ’

Başkan Şenol Dinç, “Erenler’imizin her mahallesinde hizmetlerimize devam ediyoruz ve edeceğiz. Bu kapsamda doğalgazın geldiği fakat lokal olarak ulaşmadığı ve henüz hiç gelmeyen mahallelerimiz içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

‘ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’

Başkan Şenol Dinç, “Amacımız, gayemiz her mahallemizin her sokağına doğalgazın gelmesi. Bilindiği gibi doğalgaz çalışmaları aşamasında birden çok kurum bu çalışmaların içerisinde bulunuyor. Bu konuda biz Erenler Belediyesi olarak hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadık ve asla da kaçmayacağız” dedi.

TEŞEKKÜR

Başkan Şenol Dinç, “Biz bu konuda elimizden gelenin daha fazlasını üstlenecek ve vatandaşlarımıza doğalgaz hizmetinin sunulmasına aracı olacağız. Bu vesileyle sabır ve anlayışlarından dolayı kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.