Şehit Ailesi ziyaret edildi

Güncel 14.10.2024 - 11:31, Güncelleme: 14.10.2024 - 11:31 748 kez okundu.
 

Şehit Ailesi ziyaret edildi

Bir dizi programlar için Erenlere gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır’ın ailesini ziyaret etti.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte Ordu’nun Gülyalı İlçesinde trafik kontrol noktasında meydana gelen kaza sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır’ın Erenler de ikamet eden ailesini ziyaret etti. “RAHMETLE ANIYORUZ” Gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Mustafa Destici ve heyet, Şehit Mehmet Fatih Çangır’ın babası Turgut Çangır’a ve annesi Asiye Çangır’a taziye dileklerini iletti. Genel Başkan Destici, vatan ve millet uğruna can veren tüm şehitleri rahmetle andığını ifade etti. 
Bir dizi programlar için Erenlere gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır’ın ailesini ziyaret etti.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte Ordu’nun Gülyalı İlçesinde trafik kontrol noktasında meydana gelen kaza sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır’ın Erenler de ikamet eden ailesini ziyaret etti.

“RAHMETLE ANIYORUZ”

Gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Mustafa Destici ve heyet, Şehit Mehmet Fatih Çangır’ın babası Turgut Çangır’a ve annesi Asiye Çangır’a taziye dileklerini iletti. Genel Başkan Destici, vatan ve millet uğruna can veren tüm şehitleri rahmetle andığını ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.