Çocuklar eğlenirken anneler bilgileniyor

Sağlık 18.10.2024 - 15:46, Güncelleme: 18.10.2024 - 15:46 134 kez okundu.
 

Çocuklar eğlenirken anneler bilgileniyor

Sapanca Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Bilgilendirme Sınıfında, çocuklu annelerin daha rahat eğitim alabilmesi için çocuklara çocuk gelişimci gözetiminde etkinlikler sunuyor.

Sapanca İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Bilgilendirme Sınıfında yapılan çalışmalar ve çocuk gelişimci tarafından verilen hizmetlerle ilgili bilgi veren İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arzu Ayan Bostancı, özellikle küçük çocuğu olan annelerin gebe bilgilendirme sınıfından yararlanması için böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi. Geri dönüşlerin olumlu olduğunu ifade eden Bostancı, gebe annelerin eğitimlere katılımının artığını kaydetti. Anne adaylarından gelen talep üzerine hayata geçirdikleri çalışmanın verimli bir hizmete dönüştüğünü dile getiren Bostancı, gebelere yönelik gerçekleştirilen çalışmaları şu sözlerle dile getirdi: “Ulaşmaya çalıştığımız küçük çocuğu olan anne adaylarından aldığımız geri dönüşler neticesinde çocuk gelişimcimizle koordineli olarak çalışmayı planladık. Bu kapsamda anne adaylarımız çocukları, çocuk gelişimci gözetimi altında etkinlikler yaparken annelerimiz de gebe bilgilendirme sınıfına geçerek doğuma hazırlık eğitimlerini alıyor. Gebe bilgilendirme sınıfımızda anne adaylarımıza gebelikte gerçekleşen fizyolojik ve psikolojik değişiklikler, gebelik süresince beslenme, normal doğumun önemi, doğum süreci, nefes egzersizleri, emzirme danışmanlığı, yenidoğan bakımı ve doğum sonrası aile planlaması konularında eğitimler veriyoruz.”
Sapanca Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Bilgilendirme Sınıfında, çocuklu annelerin daha rahat eğitim alabilmesi için çocuklara çocuk gelişimci gözetiminde etkinlikler sunuyor.

Sapanca İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sağlıklı Hayat Merkezi Gebe Bilgilendirme Sınıfında yapılan çalışmalar ve çocuk gelişimci tarafından verilen hizmetlerle ilgili bilgi veren İlçe Sağlık Müdürü Dr. Arzu Ayan Bostancı, özellikle küçük çocuğu olan annelerin gebe bilgilendirme sınıfından yararlanması için böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi. Geri dönüşlerin olumlu olduğunu ifade eden Bostancı, gebe annelerin eğitimlere katılımının artığını kaydetti.

Anne adaylarından gelen talep üzerine hayata geçirdikleri çalışmanın verimli bir hizmete dönüştüğünü dile getiren Bostancı, gebelere yönelik gerçekleştirilen çalışmaları şu sözlerle dile getirdi: “Ulaşmaya çalıştığımız küçük çocuğu olan anne adaylarından aldığımız geri dönüşler neticesinde çocuk gelişimcimizle koordineli olarak çalışmayı planladık. Bu kapsamda anne adaylarımız çocukları, çocuk gelişimci gözetimi altında etkinlikler yaparken annelerimiz de gebe bilgilendirme sınıfına geçerek doğuma hazırlık eğitimlerini alıyor. Gebe bilgilendirme sınıfımızda anne adaylarımıza gebelikte gerçekleşen fizyolojik ve psikolojik değişiklikler, gebelik süresince beslenme, normal doğumun önemi, doğum süreci, nefes egzersizleri, emzirme danışmanlığı, yenidoğan bakımı ve doğum sonrası aile planlaması konularında eğitimler veriyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.