Erenler De ‘Kısa Devre’ Sergilenecek

Güncel 21.10.2024 - 15:26, Güncelleme: 21.10.2024 - 15:26 283 kez okundu.
 

Erenler De ‘Kısa Devre’ Sergilenecek

Erenler Belediyesi kültür etkinlikleri ‘Kısa Devre’ tiyatro gösterisi ile devam edecek.

Erenler Belediyesi kültür etkinlikleri devam ediyor. Yaz süresince film gösterileri ve çocuk şenliklerinin gerçekleştiği Erenler de kültür programları 25 Ekim Cuma akşamı Kısa Devre Tiyatro gösterisi ile devam edecek. DAVET Programın detaylarını paylaşan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Kültür etkinliklerimize devam ediyoruz. 25 Ekim Cuma akşamı saat 20.00 da Erenler Kültür Merkezinde sergilenecek olan ‘Kısa Devre’ tiyatro gösterisine tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.
Erenler Belediyesi kültür etkinlikleri ‘Kısa Devre’ tiyatro gösterisi ile devam edecek.

Erenler Belediyesi kültür etkinlikleri devam ediyor. Yaz süresince film gösterileri ve çocuk şenliklerinin gerçekleştiği Erenler de kültür programları 25 Ekim Cuma akşamı Kısa Devre Tiyatro gösterisi ile devam edecek.

DAVET

Programın detaylarını paylaşan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Kültür etkinliklerimize devam ediyoruz. 25 Ekim Cuma akşamı saat 20.00 da Erenler Kültür Merkezinde sergilenecek olan ‘Kısa Devre’ tiyatro gösterisine tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.