Güçlü altyapı projeleri ile su kayıplarına geçit yok

Güncel 24.10.2024 - 15:04, Güncelleme: 24.10.2024 - 15:04 156 kez okundu.
 

Güçlü altyapı projeleri ile su kayıplarına geçit yok

SASKİ, su kayıpları ile mücadele kapsamında şehrin muhtelif noktalarını güçlü altyapı ile buluşturuyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden çalışmalar kapsamında bölgeye 2 bin metreküplük depodan içme suyu temin eden hatlar yenileniyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), hat yenileme çalışmaları ile güçlü altyapı ağını şehrin farklı noktalarıyla buluşturmaya devam ediyor. Pamukova Cumhuriyet Mahallesi’ne 2 bin metreküplük depodan içme suyu temin eden hat ekonomik ömrünü tamamlamasından dolayı yenileniyor. Cumhuriyet Mahallesi’nin 600 metrelik hattı yenileniyor Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Su stresinin her geçen gün artması su kayıplarını önlemek için hayata geçirdiğimiz çalışmaları daha değerli kılıyor. Cumhuriyet Mahallesi’ne uzun yıllar boyunca hizmet eden 600 metrelik içme suyu hattı ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde güçlü hale gelecek. Böylelikle kaliteli içme suyumuz abonelerimizin musluklarına kesintisiz şekilde ulaşacak” ifadeleri kullanıldı.
SASKİ, su kayıpları ile mücadele kapsamında şehrin muhtelif noktalarını güçlü altyapı ile buluşturuyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden çalışmalar kapsamında bölgeye 2 bin metreküplük depodan içme suyu temin eden hatlar yenileniyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), hat yenileme çalışmaları ile güçlü altyapı ağını şehrin farklı noktalarıyla buluşturmaya devam ediyor. Pamukova Cumhuriyet Mahallesi’ne 2 bin metreküplük depodan içme suyu temin eden hat ekonomik ömrünü tamamlamasından dolayı yenileniyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nin 600 metrelik hattı yenileniyor

Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Su stresinin her geçen gün artması su kayıplarını önlemek için hayata geçirdiğimiz çalışmaları daha değerli kılıyor. Cumhuriyet Mahallesi’ne uzun yıllar boyunca hizmet eden 600 metrelik içme suyu hattı ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde güçlü hale gelecek. Böylelikle kaliteli içme suyumuz abonelerimizin musluklarına kesintisiz şekilde ulaşacak” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.