Yusuf Alemdar Bakan Yardımcısı Yazgı ile iki projeyi görüştü:

Güncel 24.10.2024 - 15:53, Güncelleme: 24.10.2024 - 15:53 158 kez okundu.
 

Yusuf Alemdar Bakan Yardımcısı Yazgı ile iki projeyi görüştü:

“İki önemli yatırımı hızla şehrimize kazandırmak istiyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile görüşerek, "Projeler üzerine görüştüğümüz Sayın Bakan Yardımcımız, büyük bir destek sunuyor. Tarihi Uzunçarşı 3. Etabını tamamlamak ve Şehir Kütüphanesi'ni en kısa sürede şehrimize kazandırmak istiyoruz" dedi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, bir dizi ziyaret için gittiği İstanbul'da Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde bir araya geldi. Gündem iki proje Başkan Alemdar, bir süre önce birlikte Uzunçarşı'da incelemelerde bulundukları Bakan Yardımcısı Yazgı ile birlikte müze içinde Sakarya için planlanan projelere dair toplantı yaparak Tarihi Uzunçarşı 3. Etabı için ortaya çıkan son verileri değerlendirdi ve Şehir Kütüphanesi için yapılan hazırlıkları masaya yatırdı. Görüşmeyle ilgili detayları paylaşan Alemdar, proje aşamalarını süratle geçerek Sakarya'yı iki önemli projeyle kısa süre içinde buluşturmak istediklerini söyledi. Tarihi dokuya yakışacak bir dönüşüm Bu süreçte Bakan Yazgı'nın Sakarya'ya kazandırılacak projeler için önemli bir katkı sunduğunu ifade eden Alemdar, “Şehrimizde hazırlığını yaptığımız iki proje üzerine Sayın Bakan Yardımcımızla istişarede bulunduk. Kendileri bu süreçte Sakarya'mıza büyük bir katkı sunuyor. Uzunçarşı'mızın tarihi dokusuna yakışır, çarşının ve şehir merkezinin muhtevasını değiştirecek projemizi süratle hayata geçirmek istiyoruz ve gayretle çalışıyoruz. Ayrıca Şehir Kütüphanemizin kapılarını kültür sanat dostlarına açmak istiyoruz. Gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.
“İki önemli yatırımı hızla şehrimize kazandırmak istiyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile görüşerek, "Projeler üzerine görüştüğümüz Sayın Bakan Yardımcımız, büyük bir destek sunuyor. Tarihi Uzunçarşı 3. Etabını tamamlamak ve Şehir Kütüphanesi'ni en kısa sürede şehrimize kazandırmak istiyoruz" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, bir dizi ziyaret için gittiği İstanbul'da Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı ile İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde bir araya geldi.

Gündem iki proje

Başkan Alemdar, bir süre önce birlikte Uzunçarşı'da incelemelerde bulundukları Bakan Yardımcısı Yazgı ile birlikte müze içinde Sakarya için planlanan projelere dair toplantı yaparak Tarihi Uzunçarşı 3. Etabı için ortaya çıkan son verileri değerlendirdi ve Şehir Kütüphanesi için yapılan hazırlıkları masaya yatırdı.

Görüşmeyle ilgili detayları paylaşan Alemdar, proje aşamalarını süratle geçerek Sakarya'yı iki önemli projeyle kısa süre içinde buluşturmak istediklerini söyledi.

Tarihi dokuya yakışacak bir dönüşüm

Bu süreçte Bakan Yazgı'nın Sakarya'ya kazandırılacak projeler için önemli bir katkı sunduğunu ifade eden Alemdar, “Şehrimizde hazırlığını yaptığımız iki proje üzerine Sayın Bakan Yardımcımızla istişarede bulunduk. Kendileri bu süreçte Sakarya'mıza büyük bir katkı sunuyor. Uzunçarşı'mızın tarihi dokusuna yakışır, çarşının ve şehir merkezinin muhtevasını değiştirecek projemizi süratle hayata geçirmek istiyoruz ve gayretle çalışıyoruz. Ayrıca Şehir Kütüphanemizin kapılarını kültür sanat dostlarına açmak istiyoruz. Gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.