Beyaz rüya Sapanca Gölü’ne bereket oldu Hayran bırakan manzaralar kadraja yansıdı

Güncel 07.02.2025 - 17:35, Güncelleme: 08.02.2025 - 15:34 2508+ kez okundu.
 

Beyaz rüya Sapanca Gölü’ne bereket oldu Hayran bırakan manzaralar kadraja yansıdı

SASKİ, etkisini artıran kar yağışıyla birlikte Sapanca Gölü’nün seviyesinde 7 santimetrelik yükseliş olduğunu ve göl seviyesinin 30,45 oranına ulaştığını açıkladı.

Beyaz örtüyle kaplanan göl ve çevresi eşsiz manzaralara da sahne oldu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), beyaz örtüyle kaplanan ve etkileyici görüntülere sahne olan Sapanca Göl’ünün su seviyesinde 7 santimetrelik artış yaşandığını açıkladı. Beyaz ve mavinin kusursuz uyumu görenleri hayran bırakırken, SASKİ Göl Tesisleri de bu görsel şölenin bir parçası oldu. 24 saatte metrekareye 255 kilogram yağış düştü Sakarya’da hafta başından itibaren etkili olan kar yağışı içmesu kaynaklarını adeta yeniden canlandırdı. Son 24 saatte şehir genelinde metrekareye 255 kilogram yağış düşerken, Sapanca Gölü’nün seviyesi 30,45 santimetreye ulaştı. “Doğa ve su kaynaklarımız için bereketli bir kış” Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Kar yağışı ile birlikte yüzeyde ve yer altında bulunan su kaynaklarında sevindirici gelişmeler yaşandı. Kurak geçen yaz mevsiminin ardından gelen kar yağışı ile birlikte Sapanca Gölü’nde kısa sürede ciddi artış yaşandı. Kar yağışının oluşturduğu manzara ise adeta görsel bir şölen oluşturdu” ifadeleri kullanıldı.
SASKİ, etkisini artıran kar yağışıyla birlikte Sapanca Gölü’nün seviyesinde 7 santimetrelik yükseliş olduğunu ve göl seviyesinin 30,45 oranına ulaştığını açıkladı.

Beyaz örtüyle kaplanan göl ve çevresi eşsiz manzaralara da sahne oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), beyaz örtüyle kaplanan ve etkileyici görüntülere sahne olan Sapanca Göl’ünün su seviyesinde 7 santimetrelik artış yaşandığını açıkladı.

Beyaz ve mavinin kusursuz uyumu görenleri hayran bırakırken, SASKİ Göl Tesisleri de bu görsel şölenin bir parçası oldu.

24 saatte metrekareye 255 kilogram yağış düştü

Sakarya’da hafta başından itibaren etkili olan kar yağışı içmesu kaynaklarını adeta yeniden canlandırdı. Son 24 saatte şehir genelinde metrekareye 255 kilogram yağış düşerken, Sapanca Gölü’nün seviyesi 30,45 santimetreye ulaştı.

“Doğa ve su kaynaklarımız için bereketli bir kış”

Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Kar yağışı ile birlikte yüzeyde ve yer altında bulunan su kaynaklarında sevindirici gelişmeler yaşandı. Kurak geçen yaz mevsiminin ardından gelen kar yağışı ile birlikte Sapanca Gölü’nde kısa sürede ciddi artış yaşandı. Kar yağışının oluşturduğu manzara ise adeta görsel bir şölen oluşturdu” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember