Başkan Altuğ'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Güncel 22.04.2025 - 12:51, Güncelleme: 22.04.2025 - 12:51 177 kez okundu.
 

Başkan Altuğ'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, TBMM'nin kuruluşunun 105. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altuğ mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir!” diyerek kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 105. yılını ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla kutluyoruz. 23 Nisan sadece bir bayram değil Milletimizin bağımsızlık iradesini ve egemenliğini temsil eden; birlik ve beraberlik ile hür yaşama uğruna sergilenen fedakarlığın temsili olan bir gündür. Bu kutlu gün istiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu günlerde doğan Türkiye Büyük Millet Meclisi; milli birliğimizin, en somut göstergesi olmuştur. Ayrıca Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilen dünya üzerindeki ilk ve tek bayramdır. Tüm dünya çocukları bu bayramı sahiplenmeye devam etmektedir. Bu önemli günde bir yandan bayram coşkusunu hep birlikte yaşarken bir yandan da çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin önemini anlatmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle ulusal egemenliğimizin kutsal çatısı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 105. yıldönümünü, aziz milletimizin ve aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, TBMM'nin kuruluşunun 105. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Altuğ mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir!” diyerek kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 105. yılını ve tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla kutluyoruz.

23 Nisan sadece bir bayram değil Milletimizin bağımsızlık iradesini ve egemenliğini temsil eden; birlik ve beraberlik ile hür yaşama uğruna sergilenen fedakarlığın temsili olan bir gündür. Bu kutlu gün istiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu günlerde doğan Türkiye Büyük Millet Meclisi; milli birliğimizin, en somut göstergesi olmuştur.

Ayrıca Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilen dünya üzerindeki ilk ve tek bayramdır. Tüm dünya çocukları bu bayramı sahiplenmeye devam etmektedir. Bu önemli günde bir yandan bayram coşkusunu hep birlikte yaşarken bir yandan da çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin önemini anlatmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle ulusal egemenliğimizin kutsal çatısı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 105. yıldönümünü, aziz milletimizin ve aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember