Kabine bugün toplanıyor

Güncel 20.05.2024 - 09:44, Güncelleme: 20.05.2024 - 12:37 630 kez okundu.
 

Kabine bugün toplanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Beştepe'de düzenlenecek kabine toplantısına başkanlık edecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün toplanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda 9'uncu Yargı Paketi taslağı, eğitimcilere yönelik şiddette cezaların artırılması ile ilgili çalışmaların yanı sıra ekonomideki son gelişmelerin ele alınması bekleniyor. Terörle mücadele operasyonlarının da gündemde olacağı Kabine'de yurt içi ve sınır ötesinde düzenlenen operasyonların yanı sıra İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları da değerlendirilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Beştepe'de düzenlenecek kabine toplantısına başkanlık edecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün toplanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda 9'uncu Yargı Paketi taslağı, eğitimcilere yönelik şiddette cezaların artırılması ile ilgili çalışmaların yanı sıra ekonomideki son gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

Terörle mücadele operasyonlarının da gündemde olacağı Kabine'de yurt içi ve sınır ötesinde düzenlenen operasyonların yanı sıra İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları da değerlendirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.