Medeniyet Bulvarına Nefes Aldıran Proje

Güncel 19.09.2024 - 21:08, Güncelleme: 19.09.2024 - 21:08 144 kez okundu.
 

Medeniyet Bulvarına Nefes Aldıran Proje

Serdivan Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Mahalle Otoparkları projesi, ilçede yaşayanların yüzünü güldürdü.

Projenin ilk etabı olarak belirlenen Kemalpaşa Mahallesi'nde, Medeniyet Bulvarı üzerindeki otoparkın çalışmaları tamamlandı ve vatandaşların hizmetine sunuldu. Yeni yapılan otopark, modern bir görünüme sahip olmasıyla dikkat çekerken, yeterli sayıda araç kapasitesiyle bölge sakinlerinin park sorununu kökten çözmeyi amaçlıyor. Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, yaptığı açıklamada, "Mahalle Otoparkları projemiz, ilçemizin gelişimine önemli katkılar sağlayacak. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, trafik sorununu çözmek ve şehir merkezini daha yaşanabilir hale getirmek için projemizi her mahallede uygulayacağız." dedi.
Serdivan Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Mahalle Otoparkları projesi, ilçede yaşayanların yüzünü güldürdü.

Projenin ilk etabı olarak belirlenen Kemalpaşa Mahallesi'nde, Medeniyet Bulvarı üzerindeki otoparkın çalışmaları tamamlandı ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yeni yapılan otopark, modern bir görünüme sahip olmasıyla dikkat çekerken, yeterli sayıda araç kapasitesiyle bölge sakinlerinin park sorununu kökten çözmeyi amaçlıyor. Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, yaptığı açıklamada, "Mahalle Otoparkları projemiz, ilçemizin gelişimine önemli katkılar sağlayacak. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, trafik sorununu çözmek ve şehir merkezini daha yaşanabilir hale getirmek için projemizi her mahallede uygulayacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.