Minik şeflerden 23 Nisan’a özel buluşma
Minik şeflerden 23 Nisan’a özel buluşma
Büyükşehir SAMEK’te 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkusu mutfağa yansıdı.
Büyükşehir SAMEK’te 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkusu mutfağa yansıdı.
Mutfak atölyesinde düzenlenen özel etkinlikte minik şefler elleriyle ay ve yıldız şeklinde kurabiyeler hazırladı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sanat ve Meslek Edinme Kursları (SAMEK) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı özel etkinliklerle kutladı.
Ay ve yıldızlı kurabiyeler
SAMEK Mutfak Atölyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Uğur Okulları’nın 5 ve 6’ncı sınıf öğrencilerini misafir etti. Bayram heyecanı ve coşkusunun yaşandığı etkinlikte minik öğrenciler hep birlikte mutfakta buluştu, ay ve yıldız şekilli kurabiyeler yaptılar.
Bayram hatırası
Bayraklarla, balonlar, flamalar ve süslemelerle bayram havasına dönüştürülen Mutfak atölyesinde minik öğrenciler hem öğrendiler hem de eğlendiler. Renkli süslemeler arasında öğrenciler tarafından hazırlanan kurabiyeler, bayram sevincine tatlı bir lezzet kattı. Her kurabiye, minik ellerden çıkan bir bayram hatırasına dönüştü.
En özel bayram
Eğlenceli ve öğretici anlar yaşayan minikler, hem mutfak becerilerini geliştirmenin mutluluğunu yaşadı hem de milli değerleri yaşatan anlamlı bir çalışmaya imza attı. Büyük bir heyecan ve gururla hazırladıkları kurabiyeleri sergileyen öğrenciler, 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilen en özel bayram olduğunu bir kez daha yüreklerinde hissetti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.