“Ortak sevdamız Sakarya”

Güncel 05.09.2024 - 12:41, Güncelleme: 05.09.2024 - 12:41 1497 kez okundu.
 

“Ortak sevdamız Sakarya”

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’i misafir eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Hepimizin ortak derdi hizmet, ortak sevdası Sakarya’mız. Bu uğurda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’i misafir etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şenol Dinç, Başkan Nihat Arda Şahin’e çalışmalarında kolaylık diledi. “KOLAYLIK DİLİYORUM” Başkan Şenol Dinç, “Kıymetli Nihat Arda Başkanımıza nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak derdi hizmet, ortak sevdası Sakarya’mız. Bu uğurda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kendisine çalışmalarında kolaylık diliyorum” dedi. “ORTAK SEVDAMIZ” Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin ise, “Kıymetli Şenol Dinç Başkanımıza ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisinin Erenler de ki başarılı çalışmalarını izliyor ve takip ediyoruz. Şenol Başkanımızın da ifade ettiği gibi ortak sevdamız Sakarya” dedi. 
Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’i misafir eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Hepimizin ortak derdi hizmet, ortak sevdası Sakarya’mız. Bu uğurda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’i misafir etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şenol Dinç, Başkan Nihat Arda Şahin’e çalışmalarında kolaylık diledi.

“KOLAYLIK DİLİYORUM”

Başkan Şenol Dinç, “Kıymetli Nihat Arda Başkanımıza nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak derdi hizmet, ortak sevdası Sakarya’mız. Bu uğurda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kendisine çalışmalarında kolaylık diliyorum” dedi.

“ORTAK SEVDAMIZ”

Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin ise, “Kıymetli Şenol Dinç Başkanımıza ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisinin Erenler de ki başarılı çalışmalarını izliyor ve takip ediyoruz. Şenol Başkanımızın da ifade ettiği gibi ortak sevdamız Sakarya” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.