Sakarya’da kapalı pazaryerinde kavga: 1 yaralı, 1 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2024 - 20:29, Güncelleme: 10.07.2024 - 11:04 1381+ kez okundu.
 

Sakarya’da kapalı pazaryerinde kavga: 1 yaralı, 1 gözaltı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurulan kapalı pazaryerinde iki kişi arasında alacak-verecek mevzusu sebebi ile kavga çıktı.

Çıkan arbede esnasında 1 kişi yaralanırken, bir kişi de polis ekiplerince gözaltına alındı. Kavga, Hendek ilçesi Başpınar Mahallesi’nde kurulan kapalı pazaryerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak-verecek mevzusu bulunan E.S. (39) ile G.K. (33) arasında tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olay esnasında G.K. yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan ekiplerce yapılan müdahalenin ardından yaralı hastaneye kaldırılırken, şüpheli E.S. ise polis ekiplerince yakalanarak karakola götürüldü. Konuya ilişkin inceleme başlatıldı.
Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurulan kapalı pazaryerinde iki kişi arasında alacak-verecek mevzusu sebebi ile kavga çıktı.

Çıkan arbede esnasında 1 kişi yaralanırken, bir kişi de polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kavga, Hendek ilçesi Başpınar Mahallesi’nde kurulan kapalı pazaryerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak-verecek mevzusu bulunan E.S. (39) ile G.K. (33) arasında tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olay esnasında G.K. yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan ekiplerce yapılan müdahalenin ardından yaralı hastaneye kaldırılırken, şüpheli E.S. ise polis ekiplerince yakalanarak karakola götürüldü.

Konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.