Sapanca Belediyesi Başkanlığı Koşusu’nu, Appreciate Proteo Kazandı

Güncel 04.09.2024 - 10:51, Güncelleme: 04.09.2024 - 10:51 1400 kez okundu.
 

Sapanca Belediyesi Başkanlığı Koşusu’nu, Appreciate Proteo Kazandı

Sapanca Belediyesi Başkanlığı Koşusu, 1500 metre kum pistte gerçekleşti ve büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Yarışta, Oğuzhan Özşahin’in sahibi olduğu, Mustafa Reşat Akkan’ın yetiştirdiği Appreciate Proteo (Frosted - Fancy Strike / Smart Strike) isimli kır erkek tay, jokeyi Selim Kaya’nın yönetiminde birinci oldu. Seyhan Demir, tarafından antrene edilen safkan, bu galibiyetiyle kariyerindeki beşinci birinciliğini elde etti. Yarışın Galibi, Appreciate Proteo Yarışa katılan 7 safkandan Dispergatör ikinci, Win For You üçüncü, Run For Happiness dördüncü, Akıncı ise beşinci olarak yarışı tamamladı. Appreciate Proteo, yarışı 1.32.83’lük derecesiyle bitirdi. Farklar ise 4 Boy - 1,5 Boy - 1 Boy - 1,5 Boy şeklinde kaydedildi. Başkan Şahin’den plaket Yarışın ardından düzenlenen ödül töreninde, kazanan safkanın sahibi adına Coşkun Alkan’a plaketi, Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin takdim etti. Ayrıca, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Köseoğlu, kazanan jokey Selim Kaya’ya çiçek takdim etti. Törene Kocaeli Hipodrom Müdürü Ali Cumhur Özertaş ve diğer davetliler de katıldı. Yarış, İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenirken, Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin ile Belediye Başkan Yardımcıları Nazlı Köseoğlu, Şevki Burak Koç ve Yılmaz Metin de törende yer aldı.
Sapanca Belediyesi Başkanlığı Koşusu, 1500 metre kum pistte gerçekleşti ve büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Yarışta, Oğuzhan Özşahin’in sahibi olduğu, Mustafa Reşat Akkan’ın yetiştirdiği Appreciate Proteo (Frosted - Fancy Strike / Smart Strike) isimli kır erkek tay, jokeyi Selim Kaya’nın yönetiminde birinci oldu. Seyhan Demir, tarafından antrene edilen safkan, bu galibiyetiyle kariyerindeki beşinci birinciliğini elde etti.
Yarışın Galibi, Appreciate Proteo

Yarışa katılan 7 safkandan Dispergatör ikinci, Win For You üçüncü, Run For Happiness dördüncü, Akıncı ise beşinci olarak yarışı tamamladı. Appreciate Proteo, yarışı 1.32.83’lük derecesiyle bitirdi. Farklar ise 4 Boy - 1,5 Boy - 1 Boy - 1,5 Boy şeklinde kaydedildi.

Başkan Şahin’den plaket

Yarışın ardından düzenlenen ödül töreninde, kazanan safkanın sahibi adına Coşkun Alkan’a plaketi, Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin takdim etti. Ayrıca, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Köseoğlu, kazanan jokey Selim Kaya’ya çiçek takdim etti.

Törene Kocaeli Hipodrom Müdürü Ali Cumhur Özertaş ve diğer davetliler de katıldı. Yarış, İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenirken, Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin ile Belediye Başkan Yardımcıları Nazlı Köseoğlu, Şevki Burak Koç ve Yılmaz Metin de törende yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.