Serdivan Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Güncel 06.09.2024 - 15:35, Güncelleme: 06.09.2024 - 15:35 1452 kez okundu.
 

Serdivan Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Serdivan Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, ihtiyaç sahibi öğrenci ailelerine kırtasiye seti desteği sağlıyor.

Sosyal Destek Projesiyle Eğitime Katkı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen bu proje kapsamında, belirlenen kriterlere uygun ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz kırtasiye setleri dağıtımı için hazırlıklar tamamlandı. Serdivan’dan Öğrencilere Destek Eli Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın geleceği bizim geleceğimizdir. Onların eğitim hayatlarına destek olmak, en önemli görevlerimizden biridir. Bu kapsamda başlattığımız kırtasiye seti desteği projesiyle, öğrencilerimizin yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Serdivan Belediyesi olarak, eğitime verdiğimiz önemi her fırsatta göstermeye devam edeceğiz.” dedi.
Serdivan Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, ihtiyaç sahibi öğrenci ailelerine kırtasiye seti desteği sağlıyor.

Sosyal Destek Projesiyle Eğitime Katkı

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen bu proje kapsamında, belirlenen kriterlere uygun ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ücretsiz kırtasiye setleri dağıtımı için hazırlıklar tamamlandı.

Serdivan’dan Öğrencilere Destek Eli

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın geleceği bizim geleceğimizdir. Onların eğitim hayatlarına destek olmak, en önemli görevlerimizden biridir. Bu kapsamda başlattığımız kırtasiye seti desteği projesiyle, öğrencilerimizin yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Serdivan Belediyesi olarak, eğitime verdiğimiz önemi her fırsatta göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.