Serdivan'da Okullar Yeni Döneme Hazır

Güncel 06.09.2024 - 14:02, Güncelleme: 06.09.2024 - 14:02 1302 kez okundu.
 

Serdivan'da Okullar Yeni Döneme Hazır

Serdivan Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin daha temiz ve düzenli bir ortamda eğitim görmeleri için yoğun mesai harcadı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 9 Eylül'de okulların açılmasından önce tüm okul bahçelerinde kapsamlı bir temizlik, yıkama ve peyzaj düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Belediye Ekiplerinden Okullara Özel Bakım Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin ilk gün heyecanını yaşayacakları okul bahçeleri, ekiplerin titiz çalışmasıyla baştan aşağı bakıma alındı. Çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için gerekli tüm önlemler alındı. Belediye yetkilileri, "Çocuklarımızın eğitim hayatlarına güzel bir başlangıç yapmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Onlar kadar biz de heyecanlıyız." şeklinde konuştu.
Serdivan Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin daha temiz ve düzenli bir ortamda eğitim görmeleri için yoğun mesai harcadı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 9 Eylül'de okulların açılmasından önce tüm okul bahçelerinde kapsamlı bir temizlik, yıkama ve peyzaj düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Belediye Ekiplerinden Okullara Özel Bakım

Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin ilk gün heyecanını yaşayacakları okul bahçeleri, ekiplerin titiz çalışmasıyla baştan aşağı bakıma alındı. Çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için gerekli tüm önlemler alındı. Belediye yetkilileri, "Çocuklarımızın eğitim hayatlarına güzel bir başlangıç yapmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Onlar kadar biz de heyecanlıyız." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.