Serdivan'da Yollar Yenileniyor

Güncel 03.09.2024 - 15:32, Güncelleme: 03.09.2024 - 15:32 1659 kez okundu.
 

Serdivan'da Yollar Yenileniyor

Serdivan Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini artırmak amacıyla başlattığı yol iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Otuzikievler Mahallesi 822. sokakta 250 metrelik bir alana 200 ton sıcak asfalt serimi yapılarak, yol hem araç trafiğine uygun hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu hale getirildi. Belediye yetkilileri, asfalt sezonunun belirlenen program dahilinde tüm mahalle ve sokakları kapsayacağını belirtirken bu sayede Serdivan'ın her köşesinde yolların daha modern ve güvenli olması hedefleniyor. Vatandaşların gösterdiği sabır ve anlayışa teşekkür eden yetkililer, çalışmaların ilçenin geleceği için büyük önem taşıdığını vurguladı.
Serdivan Belediyesi, ilçenin yaşam kalitesini artırmak amacıyla başlattığı yol iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Otuzikievler Mahallesi 822. sokakta 250 metrelik bir alana 200 ton sıcak asfalt serimi yapılarak, yol hem araç trafiğine uygun hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Belediye yetkilileri, asfalt sezonunun belirlenen program dahilinde tüm mahalle ve sokakları kapsayacağını belirtirken bu sayede Serdivan'ın her köşesinde yolların daha modern ve güvenli olması hedefleniyor. Vatandaşların gösterdiği sabır ve anlayışa teşekkür eden yetkililer, çalışmaların ilçenin geleceği için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.