SGM’de 5-7 yaş arası çocuklara yönelik yeni bir atölye: Minikler sanatla duygusal ve zihinsel keşfe çıkacak

Güncel 11.03.2025 - 21:01, Güncelleme: 11.03.2025 - 21:01 559 kez okundu.
 

SGM’de 5-7 yaş arası çocuklara yönelik yeni bir atölye: Minikler sanatla duygusal ve zihinsel keşfe çıkacak

Büyükşehir Sosyal Gelişim Merkezi’nde çocukların hayal güçlerini serbestçe kullanabileceği, duygularını resmederek keşfedebileceği “Çizgilerin Ötesinde: Resimle Duygusal ve Zihinsel Keşif Atölyesi” başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü, çocukların duygusal ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla “Çizgilerin Ötesinde: Resimle Duygusal ve Zihinsel Keşif Atölye” programını başlattı. Duygularını resmederek keşfediyorlar Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) düzenlenen atölyede, 5-7 yaş arası çocuklar aile danışmanı ve psikolojik danışman eşliğinde çizim yaparak duygularını keşfediyor ve kendilerini ifade etmeyi öğreniyor. Atölye kapsamında uygulanan nefes egzersizleri, duygu egzersizleri ve rahatlama hareketleri ise çocukların stresle başa çıkmalarına ve içsel dengelerini sağlamalarına yardımcı oluyor. Hayal güçlerini serbestçe kullanıyorlar Sanatı ve farkındalık çalışmalarını bir araya getiren bu atölye, çocukların yaratıcılıklarını geliştirirken özgüven kazanmalarına da katkı sağlıyor. Hayal güçlerini serbestçe kullanarak kendilerini ifade eden minikler, aynı zamanda bedensel ve zihinsel rahatlama teknikleriyle huzurlu bir keşif yolculuğuna çıkıyor.
Büyükşehir Sosyal Gelişim Merkezi’nde çocukların hayal güçlerini serbestçe kullanabileceği, duygularını resmederek keşfedebileceği “Çizgilerin Ötesinde: Resimle Duygusal ve Zihinsel Keşif Atölyesi” başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü, çocukların duygusal ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla “Çizgilerin Ötesinde: Resimle Duygusal ve Zihinsel Keşif Atölye” programını başlattı.

Duygularını resmederek keşfediyorlar

Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) düzenlenen atölyede, 5-7 yaş arası çocuklar aile danışmanı ve psikolojik danışman eşliğinde çizim yaparak duygularını keşfediyor ve kendilerini ifade etmeyi öğreniyor.

Atölye kapsamında uygulanan nefes egzersizleri, duygu egzersizleri ve rahatlama hareketleri ise çocukların stresle başa çıkmalarına ve içsel dengelerini sağlamalarına yardımcı oluyor.

Hayal güçlerini serbestçe kullanıyorlar

Sanatı ve farkındalık çalışmalarını bir araya getiren bu atölye, çocukların yaratıcılıklarını geliştirirken özgüven kazanmalarına da katkı sağlıyor.

Hayal güçlerini serbestçe kullanarak kendilerini ifade eden minikler, aynı zamanda bedensel ve zihinsel rahatlama teknikleriyle huzurlu bir keşif yolculuğuna çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember