SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GAZİLER GÜNÜ İLAN

Türk-İş seçime gidiyor! Tek aday Ergün Atalay

Güncel 23.11.2023 - 13:53, Güncelleme: 24.11.2023 - 13:43 722+ kez okundu.
 

Türk-İş seçime gidiyor! Tek aday Ergün Atalay

Türk-İş önümüzdeki hafta olağan genel kurul yapacak. Başkanlık için tek aday Ergün Atalay.

Türk-İş'in 24. Olağan Genel Kurulu 30 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Genel Kurul'da mevcut başkan Ergün Atalay tek aday olacak. Ergün Atalay başkanlığındaki yönetim kurulunda bazı değişikliklerin olabileceği öğrenildi. Ergün Atalay’ın tek aday olacağı genel kurulda bir kez daha “Kıdem tazminatına dokunmak genel grev nedenidir” kararı alınacak.
Türk-İş önümüzdeki hafta olağan genel kurul yapacak. Başkanlık için tek aday Ergün Atalay.

Türk-İş'in 24. Olağan Genel Kurulu 30 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Genel Kurul'da mevcut başkan Ergün Atalay tek aday olacak.

Ergün Atalay başkanlığındaki yönetim kurulunda bazı değişikliklerin olabileceği öğrenildi.

Ergün Atalay’ın tek aday olacağı genel kurulda bir kez daha “Kıdem tazminatına dokunmak genel grev nedenidir” kararı alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.