SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GAZİLER GÜNÜ İLAN

Youtube ve Oyunların Gerçek Yüzü söyleşisi Kampüs’te

Güncel 24.11.2023 - 17:06, Güncelleme: 24.11.2023 - 17:07 1132+ kez okundu.
 

Youtube ve Oyunların Gerçek Yüzü söyleşisi Kampüs’te

Büyükşehir Belediyesi Kasım kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

26 Kasım Pazar günü Youtuber, Genç Enderun Kurucusu Sertaç Güngör, ‘Youtube ve Oyunların Gerçek Yüzü’ konulu söyleşiye katılacak. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. 26 Kasım Pazar günü Youtuber, Genç Enderun Kurucusu Sertaç Güngör, ‘Youtube ve Oyunların Gerçek Yüzü’ konulu söyleşiye katılacak. SAÜ Kampüs Camii’nde gerçekleştirilecek etkinlik saat 14.00’da başlayacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Kasım kültür sanat etkinliklerimiz 26 Kasım Pazar günü SAÜ Kampüs Camii’nde düzenlenecek ve Youtuber Sertaç Güngör’ün katılacağı söyleşiyle devam edecek. Tüm gençlerimiz davetlidir” denildi.
Büyükşehir Belediyesi Kasım kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

26 Kasım Pazar günü Youtuber, Genç Enderun Kurucusu Sertaç Güngör, ‘Youtube ve Oyunların Gerçek Yüzü’ konulu söyleşiye katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. 26 Kasım Pazar günü Youtuber, Genç Enderun Kurucusu Sertaç Güngör, ‘Youtube ve Oyunların Gerçek Yüzü’ konulu söyleşiye katılacak. SAÜ Kampüs Camii’nde gerçekleştirilecek etkinlik saat 14.00’da başlayacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Kasım kültür sanat etkinliklerimiz 26 Kasım Pazar günü SAÜ Kampüs Camii’nde düzenlenecek ve Youtuber Sertaç Güngör’ün katılacağı söyleşiyle devam edecek. Tüm gençlerimiz davetlidir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.