Sakarya’da tabiatın harikasına bayramda binlerce kişilik ziyaretçi akını

Güncel 13.06.2025 - 15:53, Güncelleme: 13.06.2025 - 15:53 652 kez okundu.
 

Sakarya’da tabiatın harikasına bayramda binlerce kişilik ziyaretçi akını

Büyükşehir işletmesinde olan Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı, 4 günlük Kurban Bayramı tatilinde 18 bini aşkın doğaseveri ağırladı.

Şehrin kalabalığından uzaklaşıp temiz hava almak isteyen vatandaşlar ormanda yürüyüş yaptı, piknik alanlarında vakit geçirdi ve göl manzarasının tadını çıkardı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin işletmesinde olan ve düzenli bakım çalışmalarıyla örnek gösterilen Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı, bayram tatilinde de güvenli ve temiz ortamıyla yoğun ilgi gördü. Bayramın gözdesi oldu Bayram tatilinde doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşların uğrak noktalarından biri de Sakarya Büyükşehir Belediyesi işletmesinde bulunan Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı oldu. 4 günde 18 bin misafir Tatil boyunca özellikle ailelerin ve doğa tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği tabiat parkı, 4 gün boyunca günlük ortalama 4 bin 500 kişiyi ağırlayarak toplamda 18 bine yakın ziyaretçiyi misafir etti. Bayramın huzurlu durağı Temiz havası, kuş cıvıltılarıyla dolu yürüyüş yolları ve göl manzarasıyla öne çıkan parkta, ziyaretçiler hem piknik yaptı hem de doğanın tadını doyasıya çıkardı. Serinliğiyle ve geniş gölgelikleriyle nefes aldıran İl Ormanı, bayramın en huzurlu duraklarından biri haline geldi.
Büyükşehir işletmesinde olan Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı, 4 günlük Kurban Bayramı tatilinde 18 bini aşkın doğaseveri ağırladı.

Şehrin kalabalığından uzaklaşıp temiz hava almak isteyen vatandaşlar ormanda yürüyüş yaptı, piknik alanlarında vakit geçirdi ve göl manzarasının tadını çıkardı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin işletmesinde olan ve düzenli bakım çalışmalarıyla örnek gösterilen Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı, bayram tatilinde de güvenli ve temiz ortamıyla yoğun ilgi gördü.

Bayramın gözdesi oldu

Bayram tatilinde doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşların uğrak noktalarından biri de Sakarya Büyükşehir Belediyesi işletmesinde bulunan Sakarya İl Ormanı Tabiat Parkı oldu.

4 günde 18 bin misafir

Tatil boyunca özellikle ailelerin ve doğa tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği tabiat parkı, 4 gün boyunca günlük ortalama 4 bin 500 kişiyi ağırlayarak toplamda 18 bine yakın ziyaretçiyi misafir etti.

Bayramın huzurlu durağı

Temiz havası, kuş cıvıltılarıyla dolu yürüyüş yolları ve göl manzarasıyla öne çıkan parkta, ziyaretçiler hem piknik yaptı hem de doğanın tadını doyasıya çıkardı.

Serinliğiyle ve geniş gölgelikleriyle nefes aldıran İl Ormanı, bayramın en huzurlu duraklarından biri haline geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember