SERDİVAN BELEDİYESİ KURBAN BAYRAMI İLANI

SATSO Hatıra Ormanı Dünya Çevre Günü’nde Daha da Yeşerdi

Güncel 04.06.2025 - 16:46, Güncelleme: 04.06.2025 - 16:46 2151 kez okundu.
 

SATSO Hatıra Ormanı Dünya Çevre Günü’nde Daha da Yeşerdi

SATSO Çevre ve Şehircilik Komisyonu ile Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğinde, 5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıllarda oluşturulan SATSO Hatıra Ormanı’ndaki etkinliğe SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu,  Sakarya Orman Bölge Müdürü Metin Topçu, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Çevre ve Şehircilik Komisyon Başkanı Tuncer Acan ve Komisyon Üyeleri, Ticaret AR-GE Komisyonu Başkanı Behlül Bayrak, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Semih Çiftçi ve kurul üyeleri ile ilkokul öğrencisi çocuklar katıldı. Onlar Artık Bir Doğa Elçisi Sahada Fidan dikimi gerçekleştiren katılımcılar onlarca fidanı toprak ile buluşturdu. Başkan Altuğ ve Meclis Başkanı Ercan’ın, çocuklarla birlikte fidan dikimi gerçekleştirdiği sırada keyifli anlar yaşandı. Başkan Altuğ: “Her Fidan Sorumluluğumuzun Simgesidir” Etkinlik alanında konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ şunları dile getirdi: “5 Haziran’da Dünya Çevre Günü’nü kutlayacağız. Bu vesileyle 2023 yılında oluşturduğumuz SATSO Hatıra Ormanı’na gelerek geleceğimize nefes, toprağa can olmayı amaçladık. Bugün bizleri ülkemizin asıl sahipleri ilkokul öğrencisi çocuklarımız da yalnız bırakmadılar ve hep birlikte fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Daha yeşil bir Sakarya ve de daha gür bir Türkiye için el ele vererek hem sorumluluğumuzu yerine getirdik hem de keyifli anlar yaşadık. Biliyoruz ki gelecek nesillere dünden daha fazla yeşil bir dünya bırakmak için toprakla buluşturduğumuz her fidan, doğaya olan sorumluluğumuzun da bir simgesidir. Bu anlamda bizler her zaman elimizden geleni yapacağız ve bu ormanı gürleştirmek için çabalayacağız. Bugün bizimle olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
SATSO Çevre ve Şehircilik Komisyonu ile Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğinde, 5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıllarda oluşturulan SATSO Hatıra Ormanı’ndaki etkinliğe SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu,   Sakarya Orman Bölge Müdürü Metin Topçu, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Çevre ve Şehircilik Komisyon Başkanı Tuncer Acan ve Komisyon Üyeleri, Ticaret AR-GE Komisyonu Başkanı Behlül Bayrak, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Semih Çiftçi ve kurul üyeleri ile ilkokul öğrencisi çocuklar katıldı.

Onlar Artık Bir Doğa Elçisi

Sahada Fidan dikimi gerçekleştiren katılımcılar onlarca fidanı toprak ile buluşturdu. Başkan Altuğ ve Meclis Başkanı Ercan’ın, çocuklarla birlikte fidan dikimi gerçekleştirdiği sırada keyifli anlar yaşandı.

Başkan Altuğ: “Her Fidan Sorumluluğumuzun Simgesidir”

Etkinlik alanında konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ şunları dile getirdi: “5 Haziran’da Dünya Çevre Günü’nü kutlayacağız. Bu vesileyle 2023 yılında oluşturduğumuz SATSO Hatıra Ormanı’na gelerek geleceğimize nefes, toprağa can olmayı amaçladık. Bugün bizleri ülkemizin asıl sahipleri ilkokul öğrencisi çocuklarımız da yalnız bırakmadılar ve hep birlikte fidanlarımızı toprakla buluşturduk.

Daha yeşil bir Sakarya ve de daha gür bir Türkiye için el ele vererek hem sorumluluğumuzu yerine getirdik hem de keyifli anlar yaşadık. Biliyoruz ki gelecek nesillere dünden daha fazla yeşil bir dünya bırakmak için toprakla buluşturduğumuz her fidan, doğaya olan sorumluluğumuzun da bir simgesidir. Bu anlamda bizler her zaman elimizden geleni yapacağız ve bu ormanı gürleştirmek için çabalayacağız. Bugün bizimle olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember