Tepekum–Yenigün Kapalı Pazar Yeri Açılıyor
Tepekum–Yenigün Kapalı Pazar Yeri Açılıyor
Adapazarı Belediyesi, şehir hayatını modernleştirme ve mahalle sakinlerine konforlu yaşam alanları sunma vizyonuyla hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor.
Adapazarı Belediyesi, şehir hayatını modernleştirme ve mahalle sakinlerine konforlu yaşam alanları sunma vizyonuyla hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor.
Tepekum ve Yenigün mahallelerine kazandırılan Kapalı Pazar Yeri, 13 Haziran 2025 Cuma günü saat 16.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılıyor. Açılış coşkusuna, 15.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek renkli bir Çocuk Şenliği eşlik edecek.
Başkan Işıksu’dan Davet
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Kapalı Pazar Yerlerinin sadece alışveriş alanı değil, sosyal birlikteliği de güçlendiren merkezler olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun, güvenli ve konforlu alanlar inşa ederek, Adapazarı’mıza değer katmak için çok çalışıyoruz. Ada Pazar Güneşler Yerleşkemizdeki Pazar alanı, 15 Temmuz Camili-Karaman Kapalı Pazar Yeri ve Etkinlik Sahnesi ile Korucuk Kapalı Pazar Yeri açılışlarımızın ardından şimdi de Tepekum-Yenigün Kapalı Pazar Yeri’mizin resmi açılışını da yapmanın sevincini paylaşıyoruz. Tüm komşularımızı bu güzel buluşmaya gönülden davet ediyoruz.”
Alışverişten Daha Fazlası: Sosyal ve Güvenli Alanlar
Yeni pazar yeri ve etkinlik alanının, Tepekum ve Yenigün mahallelerine modern bir dokunuş kattığını ifade eden Başkan Işıksu, şöyle devam etti:
“Bu projeleri sadece ticaretin yapıldığı yerler değil; komşuluk bağlarının güçlendiği, çocuklarımızın neşeyle vakit geçirebildiği, sosyal hayatın canlandığı yaşam merkezleri olarak planladık. Pazarcı esnafımızın emeğine ve vatandaşlarımızın konforuna verdiğimiz değerin bir yansıması olarak, Adapazarı’mızda üzeri açık pazar alanı bırakmadan modern, kapalı ve güvenli ortamlar oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”
Dayanışma ve Coşku Buluşması
Tepekum-Yenigün Kapalı Pazar Yeri ve Etkinlik Alanı açılışı, sadece bir hizmetin sunumu değil; aynı zamanda birlik ve beraberlik içinde gerçekleşecek bir buluşma günü olacak. Başkan Mutlu Işıksu, 13 Haziran Cuma günü saat 16.00’da yapılacak açılış töreni ve Çocuk Şenliği için tüm şehir insanını davet etti:
“Hayata Değer katan bu güzel yatırımı da birlikte sahiplenmek, hemşehrilik bağlarımızı pekiştirmek ve evlatlarımızla birlikte güzel anılar biriktirmek için tüm hemşehrilerimizi açılışımıza davet ediyoruz.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.