Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi Kapalı Pazar Yeri 25 Ağustos’ta Faaliyete Geçiyor

Güncel 22.08.2024 - 16:32, Güncelleme: 23.08.2024 - 12:48 1179 kez okundu.
 

Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi Kapalı Pazar Yeri 25 Ağustos’ta Faaliyete Geçiyor

Adapazarı Belediyesi tarafından Güneşler Mahallesi’nde hayata geçirilen Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi’nde yer alan Kapalı Pazar Yeri, 25 Ağustos Pazar günü faaliyete geçiyor.

Kura çekimi tamamlanan ve esnafa tahsis edilen alan, bölge halkının sebze ve meyve alışverişlerinde önemli bir merkez olacak. Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, yeni pazar yerinin faaliyete geçmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, esnafa hayırlı olmasını diledi, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'ya teşekkür etti. Kabacan, "Güneşler ve Adapazarı’mıza katkı sağlayacak bu önemli proje için Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’ya çok teşekkür ediyoruz" dedi. Yeni kapalı pazar yeri, modern yapısıyla bölge halkına daha güzel bir alışveriş ortamı sunmayı hedefliyor. Proje, Adapazarı Belediyesi’nin kentsel gelişim çalışmaları kapsamında hayata geçirilmiş olup, yerleşke içinde ayrıca düğün salonu, etkinlik salonu ve diğer sosyal alanlar da bulunuyor. 25 Ağustos Pazar günü faaliyete geçecek pazar yerinin, bölge esnafı ve halkı tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Adapazarı Belediyesi tarafından Güneşler Mahallesi’nde hayata geçirilen Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi’nde yer alan Kapalı Pazar Yeri, 25 Ağustos Pazar günü faaliyete geçiyor.

Kura çekimi tamamlanan ve esnafa tahsis edilen alan, bölge halkının sebze ve meyve alışverişlerinde önemli bir merkez olacak.

Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, yeni pazar yerinin faaliyete geçmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, esnafa hayırlı olmasını diledi, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu'ya teşekkür etti. Kabacan, "Güneşler ve Adapazarı’mıza katkı sağlayacak bu önemli proje için Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’ya çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yeni kapalı pazar yeri, modern yapısıyla bölge halkına daha güzel bir alışveriş ortamı sunmayı hedefliyor. Proje, Adapazarı Belediyesi’nin kentsel gelişim çalışmaları kapsamında hayata geçirilmiş olup, yerleşke içinde ayrıca düğün salonu, etkinlik salonu ve diğer sosyal alanlar da bulunuyor.

25 Ağustos Pazar günü faaliyete geçecek pazar yerinin, bölge esnafı ve halkı tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.