Serdivan'da Filistin Konusu Mercek Altında

Güncel 12.09.2024 - 18:09, Güncelleme: 12.09.2024 - 18:09 1982 kez okundu.
 

Serdivan'da Filistin Konusu Mercek Altında

Serdivan Belediyesi, Filistin meselesine dikkat çekmek amacıyla önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

13 Eylül Cuma günü Serdivan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek söyleşide Doç. Dr. Yaşar Kahraman, Filistin davasının tarihsel süreçten günümüze uzanan bağlarını ve Türkiye ile olan ilişkilerini derinlemesine analiz edecek. Etkinlikte, Filistin'in uluslararası arenadaki konumu ve Ortadoğu'daki rolü gibi kritik konular da ele alınacak. Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Filistin davasının sadece bir coğrafyanın değil, tüm insanlığın ortak bir sorunu olduğunu vurguladı. Çelik, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığı artırmada büyük bir rol oynadığını belirterek, vatandaşları söyleşiye davet etti. Söyleşi, 13 Eylül Cuma günü saat 19.00'da başlayacak.
Serdivan Belediyesi, Filistin meselesine dikkat çekmek amacıyla önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

13 Eylül Cuma günü Serdivan Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek söyleşide Doç. Dr. Yaşar Kahraman, Filistin davasının tarihsel süreçten günümüze uzanan bağlarını ve Türkiye ile olan ilişkilerini derinlemesine analiz edecek. Etkinlikte, Filistin'in uluslararası arenadaki konumu ve Ortadoğu'daki rolü gibi kritik konular da ele alınacak.

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Filistin davasının sadece bir coğrafyanın değil, tüm insanlığın ortak bir sorunu olduğunu vurguladı. Çelik, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığı artırmada büyük bir rol oynadığını belirterek, vatandaşları söyleşiye davet etti. Söyleşi, 13 Eylül Cuma günü saat 19.00'da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sakaryakent.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.